DIVERTISMENT NEWS News SPECIAL Special

Duminică sărim și donăm împreună cu antrenorii Kangoo Club Moldova

Duminică, 14 septembrie, ora 13:00, Kangoo Club Moldova vă invităm în incinta complexului comercial ”Atrium” pentru a încerca să schimbăm împreună destinul lui Alexandru Bodean. Tânărul din Republica Moldova a plecat în SUA în cadrul unui program studențesc și a suferit un atac cerebral acut. Tratamentul la centrul de reabilitare ar putea ajunge la 150 000 de dolari sau chiar ar putea depăși această sumă, în funcție de perioada de reabilitare necesară.

Afis sarim si donam

”Suntem fericiți, energici, plini de viață și făcând Kangoo Jumps, putem fi alături de Alexandru și familia tânărului. Sper mult ca oamenii cu inimă mare să se implice și să se simtă minunat alături de noi”, a declarat Natalia Colesnic, distribuitor exclusiv de Kangoo Jumps în Moldova.

Duminică sărim și donăm împreună pentru Alexandru. Biletul de participare la un antrenament Kangoo Jumps în aer liber este de 150 de lei. Pe lângă un antrenamnet care o să îți ofere energie și zâmbet, vei putea face și niște achiziții de la alți parteneri. La micul târg de caritate vei găsi de la bucate, până la bijuterii și echipament sportiv de la Kangoo Club Moldova. Toți banii adunați în cadrul evenimentului vor ajunge la familia tânărului Alexandru Bodean.

EVERYDAY JOURNALISM.md

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*