News

Eveniment // Totul despre raw-vegani și vegetarieni

raw vegani

O nouă ediție ”Sănătatea are Gust” la care sunt invitați toți cei pasionați de modul sănătos de viață și cei care vor să afle mai multe despre mâncarea raw-vegana și cea de tip vegetarian. La data de 19 martie, ora 19:00 toți doritorii vor avea posibilitatea să cunoască persoane care promovează acest stil de viață.

Unul dintre invitații speciali este Tamara Șchiopu, nutriționist licențiat și biolog. Este vegetariană de 15 ani, împreună cu soțul său conduce o fermă ECO în Marea Britanie, unde cresc și vând direct la familii fructe și legume ecologice. În Moldova, Tamara Șchiopu a fondat întreprinderea socială EtnoGastronomica, prin care promovează mâncarea sănătoasă, precum și tradițiile gastronomice ale moldovenilor.

Celălalt invitat este Cristina Moroz Brădescu, care lucrează în calitate de psihoterapeut și va aborda decizia de a deveni raw-vegan/vegetarian din punct de vedere psihologic.

La evenimentul din 19 martie invitații vor prezenta experiența lor, precum și sfaturi practice și profesionale cu referință la alimentația vegană (de post), vegetariană și crudivoră.

Rezervă bilet aici: http://goo.gl/forms/frjc81ULyn
Iticket: https://iticket.md/event/totul-despre-raw-vegani-si-vegetarieni/

Data: 19 martie, 18.00
Locație: Hotel Vila Verde
Preț bilet: 200 lei

La sfârşitul evenimentului, invitaţii vor participa la tombolă, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerii, cât şi cu toţi participanţii la eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*