EVERYDAY STORIES Fashion Journalism SPECIAL Special

Fashion Journalism / Accesoriile care vor completa perfect look-ul de toamnă al jurnalistelor

În noul sezon de toamnă/iarnă 2014-2015, accesoriile sunt primordiale pentru a completa o ținută cu succes. De la genţi și accesorii de păr la eşarfe şi mănuşi, toate îmbracă nuanțe în ton cu noul anotimp.  Fashion Guide, special pentru site-ul everydayjournalism.md, rubrica Fashion Journalism, vă prezintă mai jos accesoriile must-have pentru doamnele și domnișoarele care activează în sfera jurnalismului.

Eșarfele multicolore

Orice ținută accesorizată cu o eșarfă colorată va deveni una chic. Eșarfa este cea care va conferi personalitate look-ului ales, vă va scoate din anonimat și vă va proteja de frigul de afară. 

esarfe

esarfe

esarfe

Gențile oversized

Pe lângă faptul că sunt extrem de încăpătoare și utile pentru orice jurnalistă care neapărat trebuie să poarte cu ea tot echipamentul necesar (agende, pixuri, netbook-uri), gențile oversized mai sunt și la mare căutare în acest an. Acestea nu au lipsit de pe marile podiumuri și sunt obligatorii în garderoba oricărei femei.

geanta

geanta

geanta

Pălăriile

Atunci când ieșiți grăbite din casă și nu reușiți să vă coafați, pălăria este accesoriul care vă va salva. Acestea vor transforma instant orice look și cu siguranță nu veți trece neobservate. Important este să alegeți modelul care se potrivește formei feței și culorii părului.

palarie

palarie

palarie

Umbrelele

Pe timp de toamnă umbrelele devin și ele accesorii practice și indispensabile, mai ales pentru jurnalistele care fac reporterie indiferent de e ploaie sau vânt. Vă recomandăm să optați pentru umbrele cât mai colorate pentru a vă binedispune atunci când timpul va fi posomorât și pentru a putea fi asortate la cât mai multe ținute. 

umbrela

umvrela

Mănușile lungi

Pe lângă faptul că protejează mâinile de frig, mănușile lungi sunt extrem de stilate și conferă un aer misterios. Asortați-le la paltoane cu mânecă trei sferturi pentru a obține ținuta perfectă.

manusi

Sursa:  www.FashionGuide.md special pentru rubrica Fashion Journalism pe EVERYDAY JOURNALISM.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*