Fashion Journalism SPECIAL

Fashion Journalism: Cele mai stilate jurnaliste din R.Moldova

O jurnalistă trebuie să arate impecabil în orice circumstanțe. Imaginea acesteia este extrem de importantă, mai ales dacă activează în televiziune.  Site-ul de modă, Fashion Guide.md ne prezintă cele mai stilate prezențe din domeniul jurnalismului autohton.

Doina Popa – prezentatoare Prime TV

Prezentatoare TV are un stil impecabil și reușește să arate mereu perfect. Fie că poartă blugi skinny, fustă scurtă sau rochie, Doina reușește să atragă privirea celor din jur prin stil, șic, rafinament și eleganță. Dacă în fața camerelor de luat vederi, prezentatoarea apare mai mereu în ținute clasice sau elegante, atunci în viața de zi cu zi, aceasta optează pentru confort. Doina ține cont de regulile stilistice de bază, nu exagerează cu accesoriile, evită ținutele vulgare și poartă haine care îi avantajează silueta. Prezentatoare TV deseori optează pentru culoarea neagră, dar se întâmplă să adauge și un strop de culoare ținutelor sale .

doina popa

doina popa

doina popa

doina popa

Lilu – prezentatoare Jurnal TV

Îndrăgita prezentatoare TV are un stil aparte și reușește cu facilitate să îmbine hainele vintage cu cele moderne. Lilu iese din anonimat purtând ținute viu colorate și printuri îndrăznețe. Ea știe cum să-și pună în valoare atuurile și e atentă la detalii. Jurnalista preferă atât rochiile elegante, cât și hainele comode și largi. Cert este că orice n-ar îmbrăca, Lilu arată stilat pentru că știe să poarte cu atitudine orice ținută.

lilu

lilu

lilu

Elena Băncilă – prezentatoare Jurnal TV

Elena se remarcă printr-un stil rafinat și binedefinit. Aceasta optează adesea pentru ținute șic, smart-casual, dar și elegante. Fie că poartă rochii mulate, pantaloni sau fuste, de cele mai deseori prezentatoarea își asortează ținuta cu pantofi stiletto, care îi conferă feminitate și senzualitate.

Elena Băncilă

Elena Băncilă

Elena Băncilă

Stela Danilă – prezentatoare TV7

Mereu îmbrăcată la patru ace, Stela Dănilă este un exemplu demn de urmat. Indiferent de se află în fața camerelor de luat vederi, evenimente mondene sau în oraș cu prietenele, prezentatoarea TV e mereu coafată, machiată și stilată. Aceasta poartă adesea rochii scurte, care sunt corect accesorizate și îi avantajează silueta suplă. De asemenea obișnuiește să poarte jeanși pe care îi asortează cu sacouri.

stela danila

stela danila

stela danila

Eva Elena – redactor-șef Taste of Life

Eva Elena este mai mereu cu aparatul foto în mână, din acest motiv jurnalista adesea alege să poarte ținute cât mai confortabile, mai ales pe timp de zi. În cadrul evenimentelor mondene însă, Eva de obicei optează pentru rochii și fuste evazate. Culorile vii sunt cele care o reprezintă și o definesc. Eva reușește cu ușurință să asorteze mai multe nuanțe într-un singur outfit și dă dovadă de imaginație și creativitate. Jurnalista nu uită nici de bijuteriile statement, care conferă personalitate țiutelor.

Eva Elena

Eva Elena

Eva Elena

Felicia Sârbu – prezentatoare TV7

Felicia Sârbu este adepta stilului minimalist. Oricât de simple nu ar fi ținutele pe care le poartă, aparițiile sale sunt memorabile datorită atitudinii și personalității sale expresive. Pentru ținutele de zi, Felicia optează pentru ținute sport-chic, fapt ce îi conferă o atitudine mai rebelă. Se pare că jurnalista iubește accesoriile și rujul roșu, iar datorită lor, jurnalista nu trece neobservată.

felicia sarbu

felicia sarbu

Ana Popenco – prezentatoare Muz TV

Ana Popenco știe cum să-și evidențieze feminitatea și naturalețea. Fustele midi îi accentuează perfect silueta suplă, iar bluzele lejere îi conferă confort și libertate în mișcare. Ana Popenco optează pentru culori vii și printuri jucăușe. Pentru a-și accentua naturalețea, jurnalista optează pentru bucle lejere și un machiaj în nuanțe nude.

Ana Popenco

Ana Popenco

Natalia Cheptene – prezentatoare Acasă TV în Moldova

Aparițiile prezentatoarei TV mereu sunt lăudate și apreciate. Atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi Natalia Cheptene optează pentru un stil  elegant și rafinat. De obicei, prezentatoarea alege să poarte rochii care îi avantajează silueta. Astfel, din garderoba sa nu lipsesc rochiile creion, fustele midi evazate dar și rochiile fluide, lungi până în pământ.

Natalia Cheptene

natalia cheptene

Olga Fedosenco – prezentatoare TV7

Olga Fedosenco are o siluetă de invidiat. Astfel, jurnalista optează pentru  rochii și fuste midi, mulate pe corp, accentuate în linia taliei. Cu toate acestea aparițiile sale niciodată nu au arătat vulgar. Olga Fedosenco este adepta culorilor clasice precum alb, negru, roșu și albastru închis. Buclele lejere și machiajul cat eyes îi conferă un look natural și îi avantajează trăsăturile feței.

Olga Fedosenco

Olga Fedosenco

Olga Fedosenco

Sursa: Un articol scrie de www.FashionGuide.md special pentru Everyday Journalism.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*