Fashion Journalism SPECIAL

Fashion journalism : Top cele mai trendy mămici jurnaliste

Fashion Guide, special pentru site-ul everydayjournalism.md, rubrica Fashion Journalism, a ales 5 jurnaliste care s-au remarcat prin ținute deosebite în timpul sarcinii și continuă să impresioneze prin stilul său în calitate de mămici.


Lilu
ne bucură în continuare cu multă culoare nu doar în garderoba sa, dar și în cea a fiicei. Rochiile fluide, culorile pastelate și coronițele cu flori sunt must-have în șifonierul acestor două fashioniste.

lilu

lilu

Sursa foto: Arhiva personală / malimon.us

Angela Gonța s-a remarcat prin ținutele sale minimaliste și simple. Chiar dacă era însărcinată, jurnalista nu a renunțat la rochiile elegante cu imprimeuri florale sau cele în buline, ce îi puneau în evidență formele și burtica. Ținutele de regulă aveau o croială dreaptă, fără elemente sofisticate. 

angela gonta

angela gonta

Stela Popa ne-a obișnuit cu aparițiile sale reținute atunci când apărea pe micile ecrane. Odată ce s-a retras din televiziune, jurnalista ne-a surprins cu outfit-uri  lejere, asortate cu gust.

stela popa

stela popa

Sursa foto: Ellene Photography

În timpul sarcinii,  Lorena Bogza s-a remarcat prin ținute lejere, foarte feminine. Din garderoba jurnalistei nu au lipsit rochiile maxi ce amintesc ia națională sau cele în printuri florale. Coafura și machiajul natural au completat ținutele sale. 

lorena bogza

Rodica Cioranică este o mamă exemplu atât pentru mămici cât și pentru fiica sa. Atât la evenimente, cât și în ținutele de zi cu zi, jurnalista mereu denotă o prezență remarcabilă. Se pare că fiica a avut de la cine învăța, astfel încât aparițiile sale nu pot fi trecute cu vederea. 

rodica cioranica

rodica cioranica

Sursa: Fashion Guide.md special pentru rubrica FASHION JOURNALISM pe EVERYDAY JOURNALISM.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*