DIVERTISMENT

Fii curajoasă! Poți fi stilată cu hainele de la second hand

Bloggerița Cristina Tabun și Everyday Journalism îți recomandă în rubrica Be stylish with…second-hand” alte 4 ținute pe care le poți achiziționa de la second.

Ținuta nr. 1

Combinația perfectă de zi pentru mine este: fusta și tenișii. De cele mai multe ori dacă optez pentru o fustă sau o rochie, atunci aleg încălțări tip sport, fie o pereche de teniși sau adidași. Așa ținută prinde un contur mai deosebit. Atunci când mă plictisesc de cămăși apelez la puloverele subțiri, iar la second le găsești începând cu 20 lei. La final, nu poate lipsi pălărie, accesoriul care finisează look-ul.

Cristina Tabun

Ținuta nr. 2

Cred ca cele mai multe lucruri pe care care le-am cumpărat de la second sunt cămășile. Am o „bibliotecă” adevarată de cămăși. Aproximativ vreo 200 de unități, pe care le ador și aproape mereu am senzația că mai am nevoie de una. Prețul cu care le cumpăr variază de obicei între 5 și 50 lei. Preferatele mele sunt cele cu motive geometrice, printuri, tradiționale sau cu broderii și nu în ultimul rând cele foarte colorate. În ținuta nr. 2, pentru fusta albastră am ales o cămașă cu motive geometrice în nuanță de verde și albastru. Îmi place mult contrastul dintre ele.

Cristin Tabun

Ținuta nr. 3

Eu sunt o amatoare de haine XXL. Unele îmi plac ca model, altele pentru țesătură și de fiecare dată când gasesc ceva interesant nu ezit prea mult și mi-o cumpăr. Cămașa XXL a costat 5 lei. O pot purta atât ca o rochie-cămașă, cât și pe post de kimono. Fără această cămașă look-ul meu ar părea sarac și neinspirat, dar asa i-am dat o nouă viață. Să nu vă fie frica sau rușine să răscoliți prin grămezile de haine de la second, acolo se ascund adevarate comori 🙂

Cristina Tabun

Ținuta nr. 4

Rochiile nu sunt marea mea pasiune, dar îmi place să le am în garderobă. Preferatele mele sunt cele lejere, care nu ma incomodează și care îmi dau o senzație de libertate. Pentru perioada verii vă recomand rochiile ușoare, diafane și în culori pastelate.

Cristina Tabun

Text: Cristina Tabun

Everyday Journalism.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*