NEWS SPECIAL

Fii parte a Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului

Pentru prima dată în Moldova Agenţia INVENTO lansează Săptămâna Mondială a Antreprenoriatului/Global Entrepreneurship Week in Moldova (GEW) 18-24 noiembrie,  mişcare ce s-a extins în peste 137 de ţări ale lumii. 

Pentru a da startul acestui eveniment, vă invităm să participaţi la Atelierul de Inţiere a Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului în Moldova. Atelierul va avea loc la 26 octombrie, la ora 12:30, în incinta Direcţiei Generale educaţie, tineret şi sport a Consiliului Municipal Chişinău (str.Mitropolit Dosoftei, 99).

Persoanele şi organizaţiile interesate de dezvoltarea antreprenoriatului, crearea locurilor de muncă, lansarea şi dezvoltarea propriei afaceri sunt invitate să participe la atelierul de iniţiere pentru a fi informaţi despre modalităţile de implicare şi colaborare în cadrul GEW.

Vă invităm, astfel să faceţi parte dintr-o mişcare globală (www.unleashingideas.org) pentru a participa şi contribui împreună la crearea unui model inovativ şi durabil de dezvoltare economică a ţării.

Pentru înregistrări vă rugăm să o contactaţi pe Cătălina Cazacu, la numărul de telefon 068 862 072, (între orele 14.00-20.00) sau printr-un email trimis la adresa gewmoldova2013@gmail.com sau completând formularul online disponibil aici:

https://docs.google.com/forms/d/1g_LrZShWP69Ziyi9-qdAM_DLxSKctfi-HyIItP6FLxg/viewform.

Evenimentul este efortul comun a mai multor organizaţii: INVENTO, Corpul Păcii, Federaţia de Artă Managerială şi alte organizaţii invitate şi implicate în acest proces.

Săptămâna Mondială a Antreprenoriatului reprezintă celebrarea globală a inovatorilor şi creatorilor de locuri de muncă, ce lansează startup-uri, stimulează creşterea economică şi extinde bunăstarea umană. Pe parcursul unei săptămâni, anual în luna noiembrie, GEW inspiră oamenii prin activităţi locale, naţionale şi mondiale, concepute pentru a-i ajuta să-şi exploreze potenţialul de inovator. Aceste activităţi, prin competiţii de mare anvergură şi evenimente de reuniune şi schimb de contacte, îndeamnă participanţii la colaborări, relaţii de mentorat şi chiar investiţii, oferindu-le acces spre noi posibilităţi de dezvoltare a afacerii. 

 

Comments are closed.