EVERYDAY STORIES NEWS SPECIAL

Film inspirat din povestea lui Harap Alb (VIDEO)

Poveștile au devenit o sursă de inspirație pentru tânărul regizor Alexandru Statnîi. Autorul scurt metrajului ”Buzdugan” lansat astăzi pe platforma online Youtube, își dorește să transmită mesajul: ” cu un Buzdugan se poate face ,, dreptate “, poate fi salvată o viață şi  poate schimba soarta oamenilor .

”În film sunt expuse mai multe teme şi idei, încercându-se iniţial să se producă o confuzie. Apoi însă, pe parcur să se afle despre ce este vorba. Una dintre idei ar fi că oamenii des îşi fac păreri greşite cu privire la cei care nu sunt lângă ei şi din cauza naivităţii şi stereotipurilor provoacă suferinţa celorlalţi. Astfel, prin intermediul unor elemente de basm şi folclor se redă o mică istorioară a unui buzdugan salvator. Sper mult să placă și să fie înțeles mesajul filmului”, spune regizorul  Alexandru Statnîi.

Alexandru Statnîi e la lansarea celui dea patrulea scurt metraj la care a muncit alături de actori tineri, mulți din ei pentru prima dată în roluri pentru un film, iar ca operator la avut pe Trofim Gutanu. Intr-o ipostază nouă a apărut Ronin Terente și au mai debutat în film tineri precum Nelu Proca , Alina Burlacu și Cristina Proca.

Puteți viziona aici filmul:

Cum ți s-a părut?

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.