NEWS

Fostul PR Manager al Pro TV va face PR pentru Antena 1

Nume noi în departamentul de PR al Antenei 1. După ce Diana Zamfirescu (ex Pro TV) a preluat conducerea departamentului de PR al Antena Group, alți trei oameni care au lucrat la Pro TV completează echipa, scrie pagina de media.ro

Noii veniți la Antena 1, care își vor intra în atribuții din luna iulie sunt:

pr

Camelia Cavadia va fi, din iulie, PR Manager al postului Antena 1. Ea a fost PR Manager la Pro TV, până la decizia managementului de a concedia subit tot departamentul de PR.

A lucrat în Pro TV din 10 decembrie 1995 și până pe 9 mai 2014. A participat la promovarea tuturor producțiilor, campaniilor și vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.

Oana Mihalache a fost senior PR Coordinator la Pro TV. Va avea aceeași poziție, dar la Antena 1. A intrat în Pro TV în martie 2006, în echipa Știrilor Pro TV. Din martie 2008 s-a alăturat departamentului de PR PRO TV în funcția de senior PR coordinator și s-a ocupat de proiecte precum: Știrile PRO TV (vedete, campanii, emisiuni), România, te iubesc, Dansez pentru tine (ultimele două sezoane), Tanti Florica, Apropo TV, Ce se intimpla, doctore?, Patru nunti si-o provocare.

Senior copywriter va fi și Alina Sin. A fost senior PR Coordinator la Pro TV, din decembrie 2005, până în acest an. S-a ocupat de proiecte MediaPro Music, precum și de alte proiecte, precum MasterChef, Las Fierbinți, Happy Hour/La Măruță, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de demență.

Prima venită din echipa de PR a Pro TV la Antena 1 a fost, la sfârșitul lunii mai, Diana Zamfirescu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Diana Zamfirescu  conduce departamentul de PR al Antena Group, care include posturile Antena 1, Euforia și Antena Stars. Ea s-a ocupat, în Pro, de zona de social media, precum și de comunicarea marilor show-uri ale postului, precum Românii au talent și Vocea României.Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în urmă cu aproape trei săptămâni, după cum paginademedia.ro a anunțatAICI. Angajații departamentului au fost anunțați că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezența bodyguarzilor.

Sursa: paginademedia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*