EVERYDAY STORIES

HOT Night in Chișinău// Care este bugetul distracțiilor în cluburi?

Cezara Corj

Continuăm să descoperim împreună cum este viața de noapte în Chișinău. Astăzi începe weekendul și a acceptat să răspundă la provocările proiectului ”HOT Night in Chișinău”, modelul Cezara-Gabriela Corj.

-Zâmbitoare, energică și plină de poftă de dans. Așa te-am văzut ultima dată într-un club din capitală. Ce te face să preferi o viață de noapte atât de activă?

-Prefer să mă abat de la toate problemele cotidiene și într-un club pot să mă relaxez pe deplin, să acumulez puteri pentru noi încercări care mi le pregătește saptamâna care urmează. Este acel spațiu destinat dansului, nu și altor activități.

Cezara Corj

cezara

-Te văd în cele mai cotate cluburi din Chișinău și se spune că acolo accesul nu e pentru fiecare. Ce trebuie să ai pentru a te putea distra într-un astfel de club? Bani? Haine de brand?

-Nu e corect. Nu există diferiențiere: cineva da, cineva nu. Aș prefera să reformulez, există noțiunea de stil personalizat. Atât timp cât ești plin de viață și cu zâmbetul pe buze, ai chef să de distracție  cu prietenii, poți s-o faci.

-Cât de des te distrezi și care e bugetul unei ieșiri în Chișinău ?

-Depinde de dispoziție. Dacă vrei doar să te distrezi, în viziunea mea distracția presupune buna dispoziție, muzica de calitate și prietenii dragi. Bugetul poate fi accesibil pentru fiecare.

Cezara Corj

cc

-Călătorești mult și probabil ai văzut cum e și prin cluburile din lume. Ai noștri se distrează altfel decât cei din afară? 

-Nu aș putea face diferența de calitate a muzicii și a oamenilor. Lumea din afară se distrează la fel și sunt bine dispuși. La Chișinău avem fete și baieți frumoși, atât doar că vârsta aș zice că diferă, la noi marea majoritate a celor care se distrează într-un club au vârsta până la 30 de ani, în orașele mari este după 30 de ani.

-Cum crezi, dragostea poate fi găsită într-un club de noapte?

-Dragostea vine atunci când nu o cauți și când cel mai puțin te aștepți. Important e să fie reciproc și frumos, chiar dacă ai întâlnit-o într-un club, chiar și pe stradă, chiar și în orice loc al lumii.

cezara dance

Cezara Corj

-Cluburile și ieșirile noaptea sunt periculoase? 

-Da, Chișinăul este periculos, paza bună trece primejdia rea și nu se referă doar la cluburi. Atunci când se înnoptează să fim mai precauți la bunuri personale, nu contează unde și când. E bine să evităm persoanele necunoscute.

-Spune-mi de ce trebuie să ne distrăm în week-end?

-Pentru că ne place după distracție, a doua zi să dormim mai mult și nu suntem în criză de timp.

-Recomanda-ne câteva cluburi din Chișinău unde ne putem distra? 

-Fiecare are preferințele lui. Dacă gașca vrea într-un club oarecare, atunci mergem toți acolo. Nu pot să fac o recomdare anume, cineva poate vrea în karaoke.

c

cezara 2

Autor: Victoria Ungureanu

Proiectul ”HOT Night in Chișinău” aparține în exclusivitate site-ului EVERYDAY JOURNALISM.md. Rugăm să indicați sursa în cazul în care preluați materialul. Mai mult, nu vom mai tolera atunci când alte site-uri se vor inspira din proiectele lansate pe platfoma EVERYDAY JOURNALISM.md.

*Anunțăm cluburile din Chișinău că suntem în căutarea unui partener pentru acest proiect unic! Pentru detalii – 686 13 488

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*