EVERYDAY STORIES

HOT Night in Chișinău// Gafe vestimentare în cluburile din Chișinău

distractie

Așa cum am promis, în fiecare seară de vineri vorbim despre distracțiile din Chișinău. Astăzi vă invităm să citiți un interviu cu jurnalistul de modă, Sofia Palade, care ne vorbește despre gafele vestimentare ale petricăreților din Chișinău. 

-Cum e viața de noapte în Chișinău?

-Viaţa de noapte este foarte distractivă, deoarece la noi oamenii sunt  petrecăreţi, cel puţin grupul meu de prietene. În plus avem foarte multe cluburi şi putem să ne alegem ceea ce ne place.

-Te văd prin cluburi ”cu fițe”, așa li se mai spune. De ce cu ”fițe”?

-Nu prea cataloghez cluburile ca fiind cu fiţe sau nu. Eu plec în cluburi cu o atmosferă plăcută şi acolo unde mă simt în siguranţă.

-Deși am fost și eu prin astfel de cluburi, lumea zice că nu are oricine acces. Tu cum crezi, ce trebuie să ai pentru a te putea distra într-un astfel de club? Bani? Haine de brand? Un stil aparte?

-Cred că foarte mult contează stilul vestimentar. Trebuie să ai grijă de felul în care arăţi şi ţinutele  pe care le  abordezi. Dacă ai un stil bine definit şi poţi asorta piesele vestimentare, atunci nu mai contează brandul.

Sofia Palade

-Administrezi un site de modă și scrii articole despre stil. Spune-mi cum se îmbracă tinerii care frecventează cluburile? 

-De fiecare dată am ceva de criticat, atunci când merg în cluburi. Unele fete ca să iasă în evidenţă se dezgolesc prea tare, asta ar însemna că fustele sunt mini şi bluzele prea decoltate. Acest lucru atrage atenţia, dar cred că într-un mod negativ şi vulgar. Deci, categorit sunt nişte fete care nu au bune maniere şi nici  eleganţa în sânge. Mă deranjează deja şi maiourile cu inspcripţii pe ele, care deja sunt recomandate pentru plaje şi nicidecum de o fată stilată într-un club de noapte. Evident că sunt şi fete foarte rafinate, care se îmbracă delicat şi transmit o admiraţie aparte.

La bărbaţi practic acceaşi problemă, prea multe maiouri cu diverse desene copilăreşti. Evident că pot opta pentru un stil lejer, dar în acelaşi timp să respecte şi câteva reguli simple.

Sofia Palade

-Cât de des te distrezi și care e bugetul unei ieșiri în Chișinău?

-Mă distrez de câteva ori pe lună şi de obicei plec în club când am chef de dans.  Bugetul diferă de fiecare dată şi depinde de cât de mult consumi, dar eu nu iubesc prea mult băuturile alcoolice.

-Călătorești mult și probabil ai văzut cum e și prin cluburile din lume. În ce țară ai fost într-un club și ce ți-a plăcut?

-Chiar dacă am fost în mai multe cluburi din diverse ţări, preferatele mele rămân a fi cele din Mamaia şi Bucureşti, acestea fiind Bamboo şi Le Gaga. Cu toate că acolo fiţele sunt la cel mai înalt nivel, lumea se distrează bine. Deja mi-am programat următoarea vacanţă în România şi abia aştept să mă bucur de cluburile de acolo.

Sofia Palade

-Pe vremea părinților noștri, aceștia mergeau la horă în sat și acolo aveau șanse maxime să își întâlnească iubirea. Astăzi, avem ocazia să găsim partenerul oriunde, dar și în cluburi… Ai încredere în bărbații pe care îi cunoști într-un club? 

-Desigur că în club poţi să întâlneşti dragostea şi bărbaţi de încredere. Eu nu plec cu acest scop şi de fiecare dată mă distrez cu fetele. Nu mi s-a întâmpat să încep o relaţie cu un băiat pe care să îl fi cunoscut în club, dar de fapt eu foarte greu mă îndrăgostesc de cineva. Recunosc că încă nu am văzut în cluburile noastre bărbatul visurilor mele (zâmbește).

Sofia Palade

-Cluburile și ieșirile noaptea sunt periculoase?

-Din fericire nu am avut momente neplăcute, dar noi fetele trebuie să fim atente de fiecare dată. Nu trebuie să ne urcăm în maşini necunoscute, să acceptăm orice băutură alcoolică şi să fim atente cu cine iniţiem o discuţie.

-Spune-mi 3 motive de ce trebuie să ne distrăm în week-end?

-Trebuie să ne distram în weekend, deoarece suntem tinere şi nu avem încă copii, care necesită multă grijă şi nopti nedormite. În club putem să lăsăm toată energia negativă şi să începem  o săptămână productivă.

-Recomandă-ne câteva cluburi din Chișinău unde ne putem distra? 

-Preferatele mele sunt: Drive, Cocos, Famous şi Paradyse. Sunt cluburi unde te poţi distra foarte liber şi lumea este foarte drăguţă.

sofia palade

Autor: Victoria Ungureanu

Proiectul ”HOT Night in Chișinău” aparține în exclusivitate site-ului EVERYDAY JOURNALISM.md. Rugăm să indicați sursa în cazul în care preluați materialul. Mai mult, nu vom mai tolera atunci când alte site-uri se vor inspira din proiectele lansate pe platfoma EVERYDAY JOURNALISM.md.

*Anunțăm cluburile din Chișinău că suntem în căutarea unui partener pentru acest proiect unic! Pentru detalii – 686 13 488

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*