EVERYDAY STORIES

HOT Night in Chișinău// Interpreta Felicia Dunaf despre muzica și pericolele din cluburi

Felicia Dunaf-Cum se distrează Felicia Dunaf?

-De felul meu sunt o fire liniștită, însă când e vorba de distracții, prefer o companie pozitivă, muzica tare și să dansez toată noaptea.

-Cât de des frecventezi cluburile și ce părere ai despre cum se distrează tinerii la Chișinău?

-Nu pot spune că frecventez foarte des cluburile de noapte, iar ceea ce ține de tinerii noștri, consider că nu trebuie să facă abuz de alcool.

-Cât de costisitoare este distracția la Chișinău?

-Totul depinde de cum vrei să îți petreci seara, însă per ansamblu, nu cred că este foarte costisitor să te distrezi și să petreci o seară frumoasă.

Felicia Dunaf

-După tine, ieșirile noaptea prin Chișinău sunt periculoare? 

-Da, cred că sunt destul de periculoase. Am văzut multe cazuri când domnișoarele sunt agresate de către barbați în stare de ebrietate, de aceea prefer mereu să mă aflu lânga prietenul meu.

-Apropo, crezi că o relație cu un bărbat poate porni într-un club de noapte? Crezi că distrându-te prin cluburi îți poți găsi și iubirea? Ți s-a întâmplat să fii abordată în cluburi? Cum ai reacționat?

-Știu cazuri când cuplurile s-au și căsătorit și au făcut cunoștință în club, deci da, o relație poate porni într-un club. Desigur am fost și eu abordată, însă mereu am preferat să rămân distantă.

Felicia Dunaf

-Când ești cam epuizată… ce alegi: o noapte liniștită, urmărind un film sau distracție prin cluburi? 

-Când sunt epuizată aleg o noapte liniștită, cu filme bune și o cană mare de ceai.

-Înțeleg că vorbesc cu o persoană care are urechea sensibilă. Cum ți se pare muzica din cluburi?

-Eu mereu încep a dansa când aud hituri și știu versurile pieselor, ca sa le pot cânta. Se întâmplă des să aud muzică bună prin cluburi și chiar dacă nu le știu versurile să le pot fredona totuși bucură urechea.

Felicia Dunaf

-De ce crezi că piesele interpreților din Moldova nu ajung în cluburi? Ți-ai dori ca pe una din piesele tale să se danseze într-un club?

-Într-adevăr avem și piese autohtone tare bune și poate s-ar potrivi pentru a fi auzite prin cluburi, iar ceea ce ține de piesele mele, ele mai mult sunt de suflet, pentru a înduioșa și bucura sufletul ascultătorilor. Nu prea văd să se danseze pe piesele mele, deși ar fi plăcut.

-Cum altfel încerci să ”îți încarci bateria” în afară de ieșirile cu prietenii?

-Îmi încarc bateria cel mai bine alături de prietenul meu. Indiferent unde suntem, mereu am un zâmbet până la urechi, el știe să îmi încarce bateria pe mult timp înainte. De asemenea, de la sala de forță mereu revin cu multă dispoziție și energie.

Felicia Dunaf

Autor: Victoria Ungureanu

Proiectul ”HOT Night in Chișinău” aparține în exclusivitate site-ului EVERYDAY JOURNALISM.md. Rugăm să indicați sursa în cazul în care preluați materialul. Mai mult, nu vom mai tolera atunci când alte site-uri se vor inspira din proiectele lansate pe platfoma EVERYDAY JOURNALISM.md.

*Anunțăm cluburile din Chișinău că suntem în căutarea unui partener pentru acest proiect unic! Pentru detalii – 686 13 488

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*