Idee genială de decor pentru orice eveniment//FOTO

Fie aniversare de familie, nuntă sau eveniment public, ai nevoie de fiecare dată de un decor unic și memorabil. Deși există opțiunea de a schimba de fiecare dată cromatica și detaliile decorului, oricum petrecerile sunt seara, atunci când acele detalii nu mai sunt atât de vizibile. Îți propunem o idee genială de decor cu ajutorul luminițelor, pentru petrecerile tale – LUMO.md.

Prima opțiune de decor ar fi cuvinte sau inițiale iluminate, așa cum a decis echipa Everyday Journalism & Events să decoreze evenimentele Top Pistrui și Instagram Party. Astfel, cuvintele iluminate – Pistrui și Insta au devenit o atracție a invitaților la eveniment.

A doua opțiune pe care o puteți combina cu acele cuvinte iluminate sunt și șirurile interminabile de beculețe, care te duc cu gândul la decorurile din filme americane. Cu toții ne amintim acea atmosferă! Cum niște becuri care pot decora balconul sau curtea, transformă zona în una atractivă și de poveste noaptea.

Mai mult decât atât, echipa LUMO oferă atât servicii de iluminare pentru ocazii speciale, cât și posibilitatea de a achiziționa becurile pentru a decora permanent curtea voastră. Dacă vă doriți această poveste în orice anotimp al anului, aflați că becurile sunt rezistente și la frig, și la termperaturi înalte.

Vouă care opțiune vă place mai mult?

Fiți inventivi și creați povestea pe care v-o doriți cu ajutorul luminițelor LUMO.