DIVERTISMENT News

IDEI: O femeie de succes – o relație de succes

”O femeie de succes- O relație de succes” este un training care a fost organizat în această săptămână de către Irina irinaStrajesco, business trainer licențiat, specializată în comunicare şi programare neurolingvistică.  La eveniment participantele au aflat cum e o femeie de succes, care sunt pericolele, dar și cum putem obține un time-management eficient. Îți redăm pe scurt cele mai importante idei.

*Sfera ”armonia vieții”

Femeia de succes nu este doar o femeie orientată spre carieră, dar este și o femeie implinită!

*Trăsăturile femeiei de success

 Femeia- învingătoare. In vocabularul ei întâlnim cuvintele: scop, rezultat.

Orientată pe rezultat: am făcut numărul X de vânzări, am încheiat numărul Z de contracte, am realizat numărul Y de lucruri.

Își pune întrebarea: Cum? Cum pot să ating aceast scop? Cum pot să rezolv situația creată? Cât de eficient este? Mă va ajuta această acțiune să realizez scopul propus?

Nu va conlucra cu prietenele, prietenii, rudele în business. Multe femei aleg să facă asta, apoi își pun întrebarea: Ce să fac? Doar nu pot sa-mi cert prietena cea mai buna?

Femeia de success face totul pentru a primi un rezultat eficient, de aceea va angaja doar persoane eficiente, de la care poate cere rezultate și cărora le poate da instrucțiuni.

Mulți își vor pune întrebarea: De ce? O astfel de femeie la sigur este nefericita în relația de cuplu?!

succes

Nu este orientată pe proces, nu se pierde în el. Nu își pune aceleași întrebări timp de 5-7 ani. Când se va întoarce la mine? Când se va lasa de băut? Oare ma mai iubește?

Atunci când nu vede o eventuală ieșire din situația creată, finalizează cu ea și începe o alta etapă în viață. Pe parcursul vieții reușește să atingă mult mai mult decât celelate și este mult mai efecientă în acțiunile sale.

femeia de succes

femeia frumoasa

*Concentrată pe prezent și pe viitor

Au succes social, bani și o poziție socială mai înaltă. Pot să-și puna scopuri și singure să și le atingă. Valorile acestea sunt: dezvoltarea personală, studii în continuu, dezvoltarea intelectuală.

*Pericole:

  1. Nu este foarte dezvoltată creativitatea. Nu se simte perfectă pentru că nu vede un rezultat bine definit.
  2. Nu este foarte sociabilă. Dacă ascult, ascultă doar experții, cu restul persoanelor nu îi este interesant.

Mereu își pune intrebarea: Care este sensul? De aceea foarte rar iese la o cafea cu prietenele, pentru că nu poate găsi raspuns la această întrebare.

Iubește foarte mult singuratatea: Eu, eu și cartea, eu și notebookul.

Sfat: Dezvoltă abilitatea de socializare.

succes training

Femeia de success este femeia care nu se compară cu lumea din jur. Ea este femeia care compară cum este ea însăși astăzi și cum va deveni mâine.

*Time-menagement

Pentru a le reuși toate avem nevoie de un time-management eficient.

Cine poate să-și controleze timpul – își controlează viața!

-Absolut toate acțiunile sale pentru ziua următoare le formulează în scris în propria agendă;

– Sarcinile sunt divizate în urgente și flexibile;

-Dupa prioritate: necesare, care ar fi de dorit să le realizeze și cele pe care le poate amâna;

-Important: Dacă nu putem împărți prioritățile, trebuie să le verificăm în dependență de scopurile noastre. Scopul este filtrul acțiunilor noastre.

Includem și odihna în programul nostru zilnic: regula principală este ca odihna să fie schimbarea genului de acțiune. De exemplu, dacă am lucrat la notebook, atunci servim și o cafea;

-Nu ne distrag de la acțiunile planificate pentru a ajuta colegii, a rezolva probleme altora;

-Nu facem câteva acțiuni simultan;

-Sarcina care nu ne place – o efectuăm prima!

Exercițiu practic: planificam ziua de mine!

*Pașii necesari pentru a obține success:

  1. Disciplina interioară. Succesul fără disciplină, perceperea scopurilor și actiuni concrete este imposibil de obținut.
  2. Flexibilitatea în gândire, posibilitatea de a vedea cât mai multe sotuluții, care poate să-și pună întrebarea: Ce-ar fi dacă?
  3. Va putea monetiza acțiunile sale.
  4. Să fie la curent cu toate noutățile din domeniul în care activează.
  5. Abilitatea de a place oamenilor. Persoanele din jur sunt cele ce-ți asigură succesul, caută informația despre tine în Google și sunt potențialii tăi cumpărători.

Metafora: Când ai nevoie urgentă să te duci undeva, deja întârzii și ai nevoie să străbați o mulțime pentru a ajunge la locul destinat, o faci! Este greu, dar nu imposibil! Exact la fel este și succesul, greu, dar nu imposibil. Dacă o sferă a businessului este deja ocupată, oricum poți străbate prin ea și poți să success!

femei training

Text: Irina Strajesco

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*