NEWS SPECIAL

Ilinca Avram și-a lansat propria colecție de haine

După ce a impresionat prin lansarea în muzică, fosta prezentatoare Jurnal TV, Ilinca Avram, uimește din nou, de data aceasta în calitate de designer. Ieri aceasta a lansat la București prima sa colecție de modă, anunță ZUGO.

ilinca avram

Evenimentul  de ieri poartă denumirea de COD 18 și este rezultatul creației nu doar a Ilincăi, dar și a mamei sale, care și-a prezentat o invenție unică: metoda de sculptoplastică. După aproape 2 ani de când este stabilită la Bucureşti şi 20 de ani de când călătoreşte prin lume, lucrând cu o mulţime de vedete şi persoane notorii de pe mapamond, Iulia Avram a decis să facă o prezentare publică a metodei  de reîntinerire şi remodelare a feţei, inventate şi brevetate de ea. Astfel, a avut o demonstraţie live cu modele alese din public, prin care a demonstrat eficienţa sculptoplasticii.

La fel de apreciată a fost și munca fiicei sale, Ilinca. Colecţia creată de Ilinca Avram este realizată din sariuri aduse din India de mama sa, care are o pasiune aparte faţă de materiale, îndeosebi mătăsuri naturale. Această colecţie are 18 rochii de seară unicat, din materiale luxoase, de inspiraţie exotică, brodate şi pictate manual.

ilinca avram

Modele au defilat în paşi de dans, ele fiind dansatoare profesioniste, ceea ce a energizat atmosfera prezentării. Invitaţii, printre care editoarele de la revistele de beauty cu renume din România, dar şi vedete au rămas plăcut surprinşi de o astfel de abordare a prezentării colecţiei.

ilinca avram

ilinca avram

La eveniment au fost prezente vedete şi oameni de afaceri, dar şi reprezentanţi ai  presei din România care nu s-au lăsat duşi până aproape de miezul nopţii.

Sursa: Zugo.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*