#instaparty – cum a fost petrecerea instagrammerilor din Moldova//FOTO

În acest weekend mai mulți instagrammeri și-au dat întâlnire la complexul turistic „Vatra” la un eveniment organizat de echipa Everyday Journalism & Events  și instagrammera Stela Roman. Influencerii s-au aventurat la tiroliana cu obstacole, au țintit cu arcul, au gătit plăcinte și au cântat lângă rug.

„De mult timp mă tenta ideea unui eveniment pentru instagrammerii și instagrammerele din Moldova. E plăcut să vezi cum persoanele care se cunoșteau până acum doar online se distrează împreună. De la discuții despre filtrele pentru postările pe Instagram, până la voci răgușite de la cântece în jurul focului – am avut cu toții parte de o seară memorabilă. Sunt norocoasă să am alături pe cineva cu același nivel de entuziasm, dar cu mult mai multă experiență în domeniu (Victoria 🙂 ) și împreună ne-a reușit să organizăm, în timp record, acest eveniment pentru comunitate. Pentru aceasta trebuie să mulțumesc și partenerilor noștri, pentru susținere și deschiderea față de un fenomen relativ nou pentru Moldova”, spune Stela Roman, inițiatoarea proiectului.

„Everyday Events a organizat și a susținut mereu evenimentele unice din Moldova, iar atunci când Stela și-a exprimat dorința de organiza împreună un eveniment al instagrammerilor, n-am spus da întâmplător. Noi credem că vine un nou val al influencerilor, adică bloggeri, vloggeri și instagrammeri. Din acest motiv urmează să lansăm și alte proiecte cu implicarea tinerilor activi în online”, spune Victoria Ungureanu, fondatoarea Everyday Journalism & Events.

Printre instagrammeri s-au numărat tineri care fac parte din top 100 cei mai activi și urmăriți influenceri pe instagram, iar ceilalți au fost aleși după criteriul contentului interesant pe care îl creează. Timp de câteva ore, tinerii au fost conectați la instagram și la activitățile din programul evenimentului. Aceștia spre seară au făcut poze lângă decorul cu luminițe oferit de către partenerul Lumo.md.

Vinăria din Vale, un alt partener al proiectului, a oferit un master class al consumului de vin alb și roze, vinuri ale căror arome sunt perfecte pentru vară și se consuma reci.

Instagrammerii au plecat acasă cu cadouri din partea partenerilor: Antos cosmetică naturală, Relaxa Aromatherapy, spalătoria Ottimo și Vinăria din Vale. Mulțumim partenerului principal – complexul turisitc „Vatra”, pentru toate activitățile testate, muzică bună și plăcinte la cuptor.

Fotografe: Gabriela Cucu și Gabi Hadiev

Sursa: Everyday Journalism