DIVERTISMENT NEWS News SPECIAL Special

Invitație la cea mai mare lecție deschisă de bune maniere

În acest weekend, sâmbătă, 27 septembrie cu începere de la ora 11:00 te invităm la cea mai mare lecție deschisă de bune maniere organizată de Centrul de dezvoltare personală ”ABeZe”. Un eveniment extraordinar adresat în mod special părinților, cei care sunt direct responsabili de educația într-un stil manierat al copiilor săi.

Cea mai mare lecție deschisă de bune maniere_Afis A3_2

“Invităm cu drag toți părinții interesați de o schimbare a modului de educație a copiilor săi. Specialiștii vor oferi exemple și metode prin care vor demonstra importanța respectării bunelor maniere pentru o reușită esențială în viață.

Cel mai important pentru un copil sunt cei 7 ani de-acasă care, ajustați la cele mai bune practici, aduc rezultatele cele mai pozitive. Oferind copiilor alternative altele decât computer și internet puteți avea cei mai inteligenți, manierați și ascultători copiii”, a menționat Dorina Arsene, directorul Centrului ABeZe.

Cei mai buni specialiști în domeniul educației, dar și cei care au grijă de o dezvoltare corectă a copilului, vor fi cei care vor oferi cele mai utile sfaturi: Loretta Handrabura, viceministrul Educației, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, directorul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău, Dorina Arsene, directorul Centrului de dezvoltare personală ABeZe, lector de bune maniere, Mariana Bahnaru, profesoară de arta comunicării, Lilia Maximenco – psiholog, Irina Popov- pediatru.

Scopul evenimentului este promovarea comportamentului manierat ca o reușită garantată în viitorul fiecărei persoane printr-o atitudine amabilă atât acasă, cât și în societate sau la școală. De asemenea, vor fi prezentate metodele predate la centrul ABeZe, astfel încât efortul depus de părinți în cei 7 ani-de-acasă să aibă rezultat, iar copii să fie educați și manierați.

Cei care vor participa la eveniment vor cunoaște cum pot schimba unele tactici în educație pentru a avea cei mai manierați copiii. Vor afla detalii despre Centrul de dezvoltare personală ABeZe, ce oferă cursuri foarte utile pentru dezvoltarea copiilor. Vor putea discuta atât cu psihologul cât și cu pediatrul despre unele dificultăți pe care le au. De asemenea, cei mai îndrăgiți interpreți de la noi, Victoria Lungu, Costi Burlacu, Corina Tepes, Aura, Ady Carp, vor oferi  un concert gratuity.

Evenimentul la care vor participa 300 de persoane este organizat în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău.

Cea mai mare lecție de bune maniere va avea loc la restaurantul Sala de aur, iar doritorii de a participa o pot face gratis, important doar să faceți înscriere la adresa de e-mail: sme.abeze@gmail.com sau la numărul de telefon cu un mesaj: 068210006.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*