DIVERTISMENT NEWS News SPECIAL Special

SHOW dedicat voluntarilor din Moldova! Vino să-i vezi pe cei mai buni!

De 12 ani voluntarii din Republica Moldova au parte de o sărbătoare dedicată lor, oamenilor care încearcă să schimbe societatea. În această duminică, 7 decembrie, ora 12:00 în incinta Teatrului ”Eugene Ionesco”, organizatorii promit că vor surprinde pe toată lumea cu un show muzical, dar și cu premii pentru cei mai buni voluntari din Moldova.

Invitații speciali ai evenimentului vor fi grupul de vocaliști ”Brio Sonores”, interpreții Elena Javelea, Andreea Braga, Cătălina Rusu şi mulţi alţii. Ne vom mişca în ritm de dans alături de trupa ”Black and White” , iar magia teatrului de foc – ”Sansara” ne va transfera mai aproape de univers.

brio sonoris

Festivalul Voluntarilor este un eveniment organizat anual cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarului şi are drept scop recunoaşterea muncii şi meritelor voluntarilor din Republică. În cadrul festivalului, va avea loc ceremonia de decernare a premiilor de valoare către voluntarii şi ONG-urile care participă şi sprijină cel mai activ iniţiativele de voluntariat în Republica Moldova.

”Voluntarii Moldovei merită cele mai furtunoase aplauze şi recunoştinţe din partea ţării! Iar Festivalul Voluntarilor vine să-i premieze pe cei mai buni şi să-i încurajeze pe toţi cetăţenii să se implice activ în viaţa comunităţii! Fii mândru că eşti voluntar! Vino la Festivalul tău!”, spune Irina Lencauțan, coordonatoarea proiectului.

voluntariat

La eveniment sunt așteptate peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri de ONG, jurnalişti şi persoane publice. Intrarea este liberă, iar organizatorii anunță și un dress code – Tricoul ”Festivalul Voluntarilor 2014” oferit gratuit.

Festivalul Voluntarilor 2014, ediția XII-a este organizat de către Asociația „Serviciu pentru Pace”, Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat.

Parteneri: Medpark, Kangoo Club Moldova, Avon, Unica Sport, Cartea Ta este la Noi, OLEXPO, Biblioteca Națională B. P. Hașdeu, All Events, Relaxa, Amplica, Moldova Project, Loial.

Parteneri media: Realitatea TV și Realitatea.md, Portalul de Ştiri Unimedia.info, Pentruea.md, Portalul Informaţional Civic.md, Moldova.ORG, Diez.md, Zugo.md, Radio Studentus, Arena Tinerilor Jurnaliști, Studentie.md, Everyday Journalism.md, Yupi.md.
Vă așteptăm cu drag la Festival!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*