INTERVIEWS SPECIAL

Jurnaliștii pot schimba destine!

Știm, reportajele realizate de jurnaliști pot schimba destine. De nenumărate ori, instituțiile media s-au implicat în campanii de caritate și au reușit să dea o speranță. De data asta îndemnăm jurnaliștii să se implice în promovarea unei povești de viață. Valeria Ghilescu este imobilizată  în scaunul cu rotile. Medicii din Germania îi dau o speranță, dar are nevoie de 30 de mii de euro!

Pe 31 mai 2009 s-a întâmplat o tragedie care a imobilizat-o pe Valeria Ghilescu.Vizitând Mănăstirea Saharna, (un copil a speriat-o cu o șopârlă) a căzut de pe o stâncă în prăpastie. Timp de 4 ani a suferit 4 intervenții chirurgicale în R. Moldova , în urma cărora starea s-a ameliorat puțin.  Cu toate acestea, copilul rămâne cu paralizia membrelor inferioare și se poate deplasa doar în scaunul cu rotile. O clinică din Germania care a studiat istoria Valeriei, promite să o pună pe picioare. Dar acest tratament necesită cheltuieli financiare considerabile, în valoare de 30.000 de euro. Clinica din Germania le-a dat un termen de 6 luni, perioadă în care să ajungă acolo. De atunci, a mai rămas doar o lună din termenul stabilit de germani.

Fotografie cu Valeria înainte de accident

Valeria2

Valeria1

Fotografie cu Valeria după accident, alături de bunică

bunica

Valeria e născuta pe 13 aprilie 2000. La vârsta de 9 ani, tânăra a rămas  imobilizata. Valeria este elevă și conform legii, profesorii se deplasează la domiciliu. Adolescenta e în grija bunicii, pentru că părinții sunt plecați peste hotare. Muncesc din greu, dar nu e suficient să adune banii necesari pentru operație.

Cu puținul tău, poți aduce speranța în viața Valeriei. Ridică-te!

Valeria

Valerie a optimistă și zâmbește!

Valeria

TU POȚI DA O SPERANȚĂ!

Banca: Victoriabank

Titular: Bordian Zinaida
Codul bancii: VICBMD2X807

Cont: 22336053801 (MDL. EUR. USD. RUB)

 

Sursa fotografie simbol: yupi.md

Sursa fotografii: Inna CERGA și arhiva personală

 

 

Comments are closed.