DIVERTISMENT Special

Kangoo Family // Avocata Violeta Gașițoi și fiicele sale pe ghetele Kangoo

Kangoo Club MoldovaSportul este benefic, o știm și ne este reamintit mereu de cei de la TV, de la prieteni sau de prin reviste. Totuși, foarte puțini dintre noi au curajul de a-și dedica ceva timp și orelor de antrenament. Astăzi Everyday Journalism.md și Kangoo Club Moldova lansează proiectul ”Kangoo Family”, unde veți cunoaște familiile care practică programele de fitness Kangoo Jumps. Ideea proiectului îi aparține Nataliei Colesnic, reprezentat oficial Kangoo Jumps în Moldova.

Prima familie din lista noastră este avocata Violeta Gașițoi, care își lasă cele 2 fiice prin distracția, jocuri și dansuri cu ghetele Kangoo să obțină starea fizică sănătoasă. 

-Violeta, într-o societate grăbită și focusată pe carieră și familie, de ce trebuie să facem sport? Tu de ce alegi să practici sportul?

-În primul rând din motiv că activitatea fizică este benefică pentru sănătate. Trebuie  să recunosc că demult nu mai am  vârsta când mamica mea avea grijă să duc un mod sănătos de viață, să mă alimentez corect și la timp. În viața mea de zi cu zi alimentația corectă lipsește din cauza programului de lucru, iar pentru a nu dăuna sănătății am decis să fac sport. Asta cel puțin mă menține în formă și îmi dă energia de care am nevoie.

Violeta Gașițoi

-Kangoo Jumps este un sport și pentru părinți, și pentru copii. Tu de ce ai ales să îți lași copii să practice acest sport și de ce îl recomanzi și altor mame?

-Fetele mele sunt foarte active, ele nu obișnuiesc să stea acasă și să privească televizorul sau să stea în calculator, astfel că mai ales în timpul vacanței de vară le-am făcut un program de activități mai distractiv. Pentru copiii activi recomand deoarece aici au posibilitatea să-și folosească energia la maxim. Totodată în viziunea mea copii de mici trebuie obișnuiți să facă mișcare, dar din cauza vârstei sportul ales trebuie să fie unul energic, pentru ca ei să nu se plictisească, iată de ce recomand acest sport pentru copii.

Kangoo Club Moldova

Kangoo Club Moldova

-Ce schimbări ai simțit după mai multe antrenamente de Kangoo Jumps?

-Bine, eu nu fac sport neapărat pentru ca să schimb ceva, cert este că  aceste antrenamente contribuie la menținerea greutății dorite. Totodată pentru femeile care vor să dea din greutate jos dacă merg cu regularitate cu siguranță pot obține rezultate bune. Eu din păcate nu am timp să merg cu regularitate. Totodată atunci când am nevoie să-mi ridic starea emoțională sau simt nevoie să eliberez niște tensiuni după o zi stresantă, un antrenament de Kangoo ajută cu siguranță 🙂

-Foarte multă lume are frica de a urca pe ghete. Cum e senzația de a face sport pe aceste ghete? De ce nu trebuie să ne frică?

-Nu e nimic complicat, e chiar distractiv pentru toate vârstele.  Dacă în copilărie ați sărit pe trambulină  și știți cum e, cam aceeași senzație o veți avea sărind pe ghete 🙂 Nu trebuie să vă fie frică să încercați acest sport deoarece sunt antrenori competenți care o să vă ajute să depășiți orice  frică și neîncredere.

Violeta Gașițoi

– Nelly, cum a fost când ai urcat pentru prima dată pe ghetele Kangoo Jumps?

– M-am simțit mai liberă, mai înaltă și asta mi-a plăcut,  după care a fost distractiv, ne-am jucat ș ine-am distrat la maxim 🙂

Knagoo Club Moldova

-Vera, spune-mi 3 motive de ai recomanda copiilor să practice acest sport?

1. Acest sport este distractiv. 

2. Îți dă multă energie

3. Te obișnuiești cu modul sănătos de viață  și ne ajută să avem un somn mai odihnitor.

Kangoo Club Moldova

 

Knagoo Club Moldova

Partenerul proiectului: Kangoo Club Moldova și Natalia Colesnic, reprezentant oficial de Kangoo Jumps în Moldova

Dacă vrei să devii unul dintre instructorii de Kangoo Jumps în Moldova poți participa la cursul internațional de Kangoo Jumps. Iar cei care își doresc să-și procure ghetele Kangoo se pot adresa la numărul de telefon: 079 500 707

Fotograf: Nona- Ramona Carpik

Autor text: Victoria Ungureanu

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*