NEWS SPECIAL

Lansări! Foarte curând Moldova va avea propria televiziune de sport!

La data de 30 mai va fi lansat primul post TV dedicat sportului. Moldova Sport TV va putea fi privit, deocamdată, prin rețelele de cablu și on-line pe pagina web moldovasport.md. 

moldova sport tv

Conținutul producție va fi proprie, dar și retransmisă. În grila televiziunii vor fi incluse programe informative – Buletine de știri, patru pe zi (orele: 8:00, 14:00, 19:00 și 23:45), care vor fi prezentate prin rotație de Maria Chistol și Mihai Burciu; program de divertisment – Dimineața Sportivă, emisiune prezentată de Maria Chistol și Constantin Uzdriș, în fiecare zi de luni până sâmbătă în intervalul 7:15 – 9:15 și program de analiză-dezbatere – Ecoul Sportului, emisiune prezentată de Mihai Burciu, zilnic de luni până sâmbătă de la ora 21:00.

”Societatea  are nevoie de un canal de sport, are nevoie să trăiască prin sport, prin cultura educației fizice. Sportul unește națiuni, iar țara noastră este dezbinată. Moldova Sport ar putea fi o punte de solidaritate națională prin informarea societății despre eroii sportului autohton”, spune prezentatorul Mihai Burciu.

Ambii prezentatori, atât Mihai, cât și Maria au avut experiența de a lucra pentru alte televiziuni din țară. Urmează să-i vedem pe 30 mai și să-i apreciem.

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.md

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*