News

LILU: „FERICIREA E LA ÎNDEMÂNA ORICUI!”

Prezentatoarea Jurnal TV, Lilia Ojovan, dă startul unei serii de seminarii motivaţionale prin care vrea să convingă că fericirea e la îndemâna oricui. La primul seminar, care se va desfăşura săptămâna viitoare, Lilu va dezvălui paşi simpli pentru a trăi în armonie, notează ZUGO

lilu

Simt că acum sunt pregătită să împărtăş cu voi şi mai mult. Nu doar ce ajunge dincolo de ecranul televizorului sau a calculatorului, vreau ca să ne vedem în ochi, să ne îmbrăţişăm şi să ne schimbăm împreună. Dau startul unei serii de seminarii motivaţionale pentru a vă ajuta să descoperiţi ce putere se ascunde în voi, să vă arăt că fericirea nu e mai încolo, în viitorul care tot timpul rămâne viitor, fericirea e la îndemâna oricui, acum”, a scris prezentatoarea pe blogul său.

Vă promit că vor fi nişte întâlniri de suflet prin care să devenim mai buni, să ne lasăm de obiceiurile ce nu ne aduc niciun folos şi să învăţăm cum să evoluăm pe plan personal”, a mai adăugat aceasta.

Participanţii la seminar vor avea parte şi de cadouri din partea partenerilor. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 31 ianuarie, ora 15:00, la restaurantul Oscar, de pe bul.Stefan cel Mare, 69. Preţul biletelor este de 70 de lei şi pot fi cumpărate din magazinul Antos de pe str. Mihai Eminescu 66, lângă Filarmonica Naţională.

O sumă din vânzarea biletelor vor fi donate unei mamei bolnave de cancer, care creşte 3 copii. Tot acolo Lilu va colecta produse alimentare, de igienă, haine pentru această familie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*