JOURNALISM Journalism in Romania NEWS News SPECIAL Special

Mihaela Rădulescu, jurat la ”Românii au talent”

Nume surpriză pentru noul sezon al show-ului Românii au talent, de pe Pro TV. Noul jurat al emisiunii va fi, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu.

Discuțiile dintre Mihaela Rădulescu și producătorii de la Pro TV s-au încheiat deja, iar negocierile au ajuns în faza de semnare a contractului între cele două părți.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informația. Până la ora redactării știrii, Mihaela Rădulescu nu a putut fi contactată.

mihaela radulescu la pro tv

Juriul Românii au talent îi are până acum, ca jurați siguri, pe Andi Moisescu și pe Andra, după ce Mihai Petre a plecat la Antena 1. Un alt nume posibil pentru viitorul sezon este Cabral.

În discuții foarte avansate cu Pro TV pentru Românii au talent a fost și Mihai Bendeac. Au eșuat însă în urma unor notificări trimise de Antena 1, post cu care Bendeac, deși a întrerupt colaborarea după ce a denunțat că i s-au interzis anumite nume, are încă un contract. “Ajunsesem și la ședința foto cu Andra, Andi și Cabral”, a spus Cabral.

“Le-a fost teamă să nu existe repercusiuni asupra lor. Nu am nimic să le reproșez celor de la Pro TV. Lucrurile evoluaseră mult, erau puse într-o oarecare ordine, ajunsesem să facem și ședințele foto cu Andra, Andi Moisescu și Cabral”, declara Bendeac pentru Paginademedia.ro.

Sursa: Paginademedia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*