Călătorii de vis

Mulțumesc!

Cele mai frumoase premii sunt cele pe care le obții pe neașteptate. Așa a fost în cazul meu. Zilele acestea, Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova mi-a oferit titlul ”Speranța anului 2014” în jurnalism, în cadrul Galei de decernare a premiilor ”Jurnalistul anului 2014” din Republica Moldova. Eu n-aș fi obținut acest premiu dacă nu treceam prin mai multe teste, dacă nu cunoșteam oameni și dacă nu trăiam bucurii, dar și dezamăgiri. Vreau să le mulțumesc tuturor!

*Mulțumesc oamenilor care mi-au dat o șansa, dar și celor care mi-au închis ușa. Fără deciziile lor eu astăzi n-aș fi avut atâtea speranțe și atâta entuziasm.
*Mulțumesc jurnaliștilor și colegilor de redacție, pe care i-am avut până acum. Fără comentariile lor, eu astăzi n-aș fi vorbit, scris și gândit astfel. Așa am decis să-mi cresc eu personalitatea. Ascultând de alții, dar în același timp, făcând singură alegerile.
*Mulțumesc Școlii de Studii Avensate de Jurnalism. Acolo am învățat să fiu curajoasă, insistentă și să mă documentez, să văd toate ”fețele” problemelor existente în societate și să abordez actorii implicați.
*Mulțumesc colegilor de la Radio Chișinău. Am pășit acolo cu multă neîncredere, dar ei m-au făcut să cred și să cresc profesional zi de zi. Continuu să o fac. La Radio Chișinău e multă prietenie, mult zâmbet și corectitudine.
*Mulțumesc ULIM. Acolo atitudinea și aprecierea profesiorilor m-au făcut să cred că n-am greșită alegând această meserie.
*Vă mulțumesc vouă, prieteni! Unii doar virtuali, alții s-au transformat în oameni, pe care mă bucur să-i revăd de fiecare dată. Voi ați fost alături participând la emisiunile și rubricile mele. Voi mi-ați recomandat invitați, ați comenetat și ați ascultat produsul muncii mele pe parcursul acestui an.
*Mulțumesc Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova! Oamenii care mă cunosc știu că de mult mă reprezintă cuvântul ”speranță”. Doar că în toți acești ani, am decis nu doar să sper, ci și să muncesc. Mulțumesc pentru apreciere și încurajare!

Ahh… da, mesajul e mare, dar așa e când sunt atât de mulți oameni în viața ta care îți schimbă… drumul în viață.
*Aveți încredere în voi și în visele voastre!

Autor: Victoria UNGUREANU

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*