NEWS

Natalia Cheptene va face PR pentru compania unui om de afaceri

Vedeta Acasă în Moldova, Natalia Cheptene a decis să-şi ia rămas bun de la cariera de televiziune, careia i-a dedicat ultimii 15 ani, în favoarea unui post de PR-manager la holdingul omului de afaceri Ilan Shor. Informaţia a fost furnizată de surse de încredere pentru deschide.md. Natalia Cheptene nu comentat zvonul, dar nici nu l-a infirmat. 

natalia cheptene

Contactată de deschide.md, prezentatoare TV a declarat că a renunţat din propria iniţiativă „la sticlă”. „Am avut mai multe oferte în ultima perioadă, inclusiv din partea altor televiziuni, dar am acceptat să merg aici. Este vorba despre o companie foarte mare în care mă voi ocupa cu PR-ul, publicitatea”, a precizat Natalia Cheptene. Vedeta mai spune că decizia nu a fost sub nicio formă influenţată de schimbarea recentă a conducerii Pro TV-ul de la Bucureşti, scrie aceeași sursă.

Rugată de reportorul deschide.md să precizeze dacă noul său job va fi în cadrul companiei SHOR HOLDING, Natalia a declarat că deocamdată nu comentează această informaţie, însă foarte curând vom afla, deoarece vacanţa ei este una de scurtă durată.

Prezentatoarea şi-a început cariera la PRO TV în calitate de reporter pentru ştirile în limba rusă, apoi a fost realizatoarea emisiunii “O своем о женском”. După ce şi-a perfecţionat cunoştintele în limba româna, Natalia a revenit pe micile ecrane în calitate de prezentatoare a jurnalului de ştiri de la ora 17. În ultimul an şi jumătate ea a fost vedeta postului Acasă în Moldova, fiind moderatoarea emisiunii de divertisment “O seara perfectă”.

Sursa: dechide.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*