Călătorii de vis Special

Natalia Colesnic despre iubirea posibilă și imposibilă…

natalia colesnicNatalia Colesnic, desemnată cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2015 a acceptat să ne vorbească despre călătoriile ei de vis și despre o ”iubire” posibilă sau imposibilă pentru călătorii… dar și pentru bărbați. Se pare că femeile inteligente și frumoase cum e și Natalia știu să își petreacă frumos timpul. Ea a recunoscut că de curând a început să călătorească printr-un club de travel și că de acum încolo intenționează să își organizeze lunar vacanțe în toată lume.

-Tocmai ai revenit dintr-o vacanță în Italia. Cât de des călătorești și ce semnifică pentru tine călătoriile?

-Știi, eu sunt omul care mereu are ce face și se-ntâmplă că uneori mă pierd și uit că n-am evadat de ceva timp. E bine că mi-o spune indirect corpul și sufletul care se alimentează cu multă energie și entuziasm din astfel de vacanțe. Călătoresc ori de câte ori știu că nu e nevoie de mine la Chișinău și pot lăsa businessul pe mâini de încredere. Aleg uneori să o fac mai rar, dar să dureze mai mult timp. De acum încolo mi-am propus să evadez lunar pentru câteva zile în destinații diferite. Simt că prețuiesc și iubesc viața atunci când văd frumusețile lumii, le admir și mă umplu de bucurie!

-Care este locul care te-a fascinat?

– Mai mulți ani la rând mi-am dorit să ajung la Ierusalim și acum 2 ani mi-a reușit să ajung acolo. Tel Avivul este probabil locul unde înțelegi că divinitatea există și prin această divinitate exist și eu. Acolo am simțit o legătură puternică și o vindecare, o curățire a sufletului. Vă îndemn să vizitați aces loc sfânt și să vă bucurați de lucrurile pe care le are astăzi la îndemână omenirea.

Natalia Colesnic

-De ceva timp faci parte dintr-un club internațional de travel, club promovat și de interpreta Dianna Rotaru. Despre ce este vorba?

-Așa e. Este vorba despre un club internațional de călătorii care ne oferă nouă, membrilor, călătorii de vis la cel mai bun preț din lume. Crede-mă, eu am încercat toate metodele de organizare a vacanțelor, dar acest club îmi oferă cele mai bune pachete de călătorii, cu multe surprize și bonusuri, dar și oameni din toată lumea pe care reușesc să-i cunosc. Deci, vă invit în clubul nostru să călătorim împreună.

Natalia Colesnic-Cum arată o călătorie de vis?

– Sunt momente când evadez în astfel de călătorii pentru că sunt în căutarea liniștei… Alteori îmi plac vacanțele zgomotoase alături de prieteni. O călătorie de vis este cea care te face să trăiești momentul, să fii prezent acolo cu adevărat, să te facă să uiți totul, toate problemele…poate uneori să te pierzi și pe tine pe plaja unui ocean, zbuciumul unei mări, vâietul și liniște înălțimii din munte.

Natalia Colesnic-În vacanță singură sau cu gașca?

-N-am fost niciodată singură într-o vacanță și nu cred că mi-aș dori. Știi, când mă rătăcesc pe unele străzi, îmi place să comentez și-atunci dacă aleg să o fac singură, n-aș avea cu cine să împărtășesc frumusețile pe care le descopăr. Cu gașca mi-am propus să călătoresc mai des începând cu această vară.

-Am observat că îți place shoppingul în Europa. Care este țara de unde ți-ai procurat cele mai multe haine? 

-Nu obișnuiesc să fac prea des shopping, dar atunci când o fac sunt foarte calculată și investesc în brandurile care merită cu adevărat. Cel mai des vizitez Italia, unde îmi este familia stabilită cu traiul. Din acest motiv majoritatea achizițiilor le fac în Italia. În plus, Italia este țara cu cei mai stilați cetățeni, cel puțin așa cred eu, dar și cu foarte multe branduri internaționale prezente prin marele orașe și accesibile pentru oricine.

Natalia Colesnic-Știi, se spune că iubirea o poți găsi oriunde. Așa că dacă tot călătorești mult, admiți că într-o zi s-ar putea să te îndrăgostești de un cetățean străin?

-Se mai spune că iubirea nu are limite, nu are hotare, așa că… mă aștept  la orice surpriză din partea destinului. Mă întrebi probabil dacă aș accepta un bărbat străin alături de mine. Cred că dragostea nu are naționalitate. Dragostea o simți la fel în toate limbile, oriunde în lume. Dacă voi simți că el e, atunci nu va conta țara de origine. Deși îmi dau seama că poate fi vorba de un risc, pentru că sunt bărbați care țin foarte mult la tradițiile țării lor și pe care eu poate n-aș putea să le accept. Deși n-am ajuns cu niciun bărbat străin la o relație, să știi că am fost curtată…

Natalia Colesnic

– Care sunt cele mai importante argumente care te-au determinat să investești bani în călătorii și de ce îndemni să o facă toată lumea?

-De foarte multe ori acordăm prea multe timp job-ului, business-ului, chiar până la epuizare și ajungem să fim ineficienți, să ne întrebăm de ce nu ne merg lucrurile așa cum ne-am propus. Secretul este…. o vacanță de vis! Câte poate schimba o călătorie! Încercați acum!

-Bugetul?

-Banii îi facem pentru a investi în noi și în visele noastre, nu? Atunci ce mai contează bugetul, dacă vorbim de tine, de entuziasmul și viața ta?

natalia colesnic-Deși ai posibilitatea oricând să te stabilești cu traiul în Europa, de ce continui să rămâi în Republica Moldova?

-Așa e. Nu e o noutate că mama și sora mea sunt stabilite de mai mulți ani în Italia și că în orice moment aș putea să aleg să trăiesc alături de ele. Eu însă am ales Moldova. În timp ce foarte multă lume pleacă din țară, eu sunt motivată să lupt în continuare, să promovez Kangoo Club Moldova, să mă implic în acte de caritate și să organizez evenimente. Acasă mă simt printre ai mei, pentru că am foarte mulți prieteni. Acasă simt că sunt apreciată. Acasă simt dorul și iubirea în limba mea. Tocmai de asta mi-am promis că în următoarele luni voi călători cât mai des, astfel revenind acasă… voi iubi și mai mult Moldova.

Natalia Colesnic Autor: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*