Călătorii de vis

New start! Fashion Journalism & My London Shop

Există oameni care îți aduc alți oameni în viața ta. Ador astfel de circumstanțe. De aici pornesc colaborările și ideile, mai ales atunci când e vorba de entuziaști care-ți seamănă. Așa a fost și în cazul magazinului ”My London Shop”. Am ajuns la ei dintr-o fericită întâmplare și astăzi dăm startul unui proiect comun – Fashion Journalism!

fashion journalism

Știți de ce m-am convins de mai multe ori?

Faptul că încerci să aduci ceva nou, să miști lucrurile, să nu trăiești în rutină, să exclami ”Off, că tare-i grea viața”, faptul că ești creativ și mereu în căutare, energia asta sau ce o mai fi, îți aduce oameni cu aceleași viziuni mai aproape de tine. Împreună cu ei poți face mult mai multe. E vorba de echipă. Un astfel de om m-a găsit pe mine. Un fotograf foarte talentat. Oxana Guțu Photography. Ea va realiza photoshooting-urile pentru noul proiect.

Acestea fiind spuse, vă invit să o descoperiți pe prima jurnalistă, Stela Dănilă, care ne-a vorbit despre garderoba ei, pentru rubrica ”Fashion Journalism” – AICI.

Stela Dănilă

Nu e niciodată târziu…

Sunt fericită că ușor, ușor Everyday Journalism revine. A fost o perioadă îndelungată de stagnare, dar una justificată. Mi-am zis, de ce să facem lucrurile pur și simplu pentru că trebuie, dacă o putem face mai târziu cu mai multă inspirație și entuziasm? Și vine ziua când îți ies în cale oamenii potriviți pentru a porni astfel de proiecte.

Nu știu cum e în cazul vostru, dar mie viața mi-a arătat de atâtea ori că știe să surprindă, că ne oferă oportunitățile la care nici n-am visat sau cunoaștem oamenii, pe care nu ne-am fi gândit vreodată că o sa-i putem primi atât aproape.

Sper să reușim să vă recâștigăm încrederea.

Cu drag,

Victoria UNGUREANU

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*