DIVERTISMENT Special

Nona Marian: Într-o zi o să îl convingem și pe tăticul nostru să urce pe ghetele Kangoo

Nona Marian

În această lună Everyday Journalism.md și Kangoo Club Moldova a lansat proiectul ”Kangoo Family”, unde veți cunoaște familiile care practică programele de fitness Kangoo Jumps. Ideea proiectului îi aparține Nataliei Colesnic, reprezentat oficial Kangoo Jumps în Moldova și astăzi vă prezentăm impresiile de la un antrenament super energic alături de interpreta Nona Marian și fiicele sale Sofia și Domnița.

-Practici mai multe tipuri de sport, inclusiv și Kangoo Jumps de mai mulți ani. Ce importanță are sportul în viața ta? 

-De 2 ani e unicul sport pe care-l fac și-mi place, pentru că îmi oferă tot de ce am eu nevoie. Mult cardio, tonifiere și o energie pozitivă pentru toată ziua!

Nona Marian

-Dacă îl practici de mult timp, probabil are și un șir de beneficii. Ce schimbări a adus Kangoo Jumps în stilul tău de viață?

-Stilul meu de viață este unul destul de activ, dar Kangoo îți dă o senzație de eliberare de stres și un plus de energie, pe care o simți după fiecare antrenament. De parcă ți-ai fi încarcat din nou bateriile…

-De ce îl recomanzi femeilor?

-Il recomand femeilor active, încrezute în sine și cu puțin timp liber la dispoziție. 2-3 ori pe săptămână fiind suficient pentru a te menține în formă, tonifiată.

Nona Marian

-Astăzi a fost primul antrenament alături de fiicele tale? Tu le încurajezi să practice sportul?

-Nu e primul. Au mai participat la prezentările și convențiile organizate de Kangoo Club Moldova. Le place acest tip de sport, pentru ca e unul vesel, cu multe sărituri, exact potrivit caracterelor copiiilor. Așa că abia așteaptă să mai crească și să frecventeze antrenamentele cu regularitate.

Nona Marian

Nona Marian

-Crezi că Kangoo Jumps are șanse să devină un sport de familie?

-Tendințele arată ca în ultimii ani foarte multe familii practică sportul alături de copiii săi. Nu neaparat să fie Kangoo Jumps. Nu știu cât de mult le place bărbaților moldoveni acest sport, care de fapt este unul destul de complicat și foarte energic. Personal mie îmi place să văd familii întregi mergând prin parc cu bicicletele, ceea ce facem și noi. Poate într-o zi ne reușește să îl convingem și pe taticul nostru să urce pe ghete.

IMG_3640a

-Sofia și Domnița, cum a fost într-un cuvânt antrenamentul de astăzi alături de mămica voastră?
Sofia: Suuuper!!
Domnița: A fost foarte bine și interesant.

-Vați dori să vă jucați și cu prietenii voștri având ghetele Kangoo?
– Daaaaaaaa, foarte mult!!!

Nona Marian

Natalia Colesnic

Natalia Colesnic

Nona Marian

Natalia Colesnic și Nona Marian

Partenerul proiectului: Kangoo Club Moldova și Natalia Colesnic, reprezentant oficial de Kangoo Jumps în Moldova

Dacă vrei să devii unul dintre instructorii de Kangoo Jumps în Moldova poți participa la cursul internațional de Kangoo Jumps. Iar cei care își doresc să-și procure ghetele Kangoo se pot adresa la numărul de telefon: 079 500 707

Fotograf: Nona- Ramona Carpik

Autor text: Victoria Ungureanu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*