JOURNALISM

O prezentatoare TV va primi despăgubiri de 15.000 de lei

Andreea Berecleanu, prezentatoarea de la ”Observator”,  Antena 1 a câștigat definitiv și irevocabil un proces cu Radu Banciu și B1 TV. Cei doi „pârâți”, Banciu și B1 TV, trebuie să-i plătească în solidar despăgubiri de 15.000 de lei românești și să-i prezinte scuze publice Andreei Berecleanu „prin publicarea unui articol, pe cheltuială proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu”, noteaza realitatea.net .

andreea

Decizia Tribunalului București, în continuare:

„Admite recursul. Modifică în parte sentinţa atacată în sensul că obligă pârâţii în solidar la plata sumei de 15.000 lei cu titlu de daune morale. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate. Irevocabilă.”
Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce Banciu a afirmat în cadrul emisiunii sale că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze“. El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu (OTV), scrie Radar de media.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*