Skip to content

Partener

Site-ul faceți clic pe face bani din publicitate. Modelul de publicitate utilizați este numit de marketing afiliat și permite site-uri web pentru a câștiga bani pentru a promova un produs sau un serviciu. Această pagină explică mai multe despre modul în care funcționează marketing afiliat.

Internetul este plin de conținut gratuit. De la blog-uri și blog-uri la rețele sociale și mass-media, acest conținut este folosit zilnic de milioane de oameni din întreaga lume. Unul dintre motivele pentru care acest lucru este abundența de conținut gratuit de pe internet – comercianții cu amănuntul să plătească site-uri pentru a le folosi. La fel ca și ziare și de a face bani TV, site-urile pot face publicitate pentru vanzatori în loc să plătească.

Cum funcționează asta?

Când cineva vede un anunț sau un produs care le place, compania poate clic direct pe site-ul web al vânzătorului prin intermediul unui link. În cazul în care o persoană cumpără ceva, site-ul percepe o taxă. În plus față de plata pentru orice vânzări pe care le face, site-uri web pot percepe pentru a plasa un vânzător pe site-ul sau vă trimite produse gratuite pentru a le testa.

Link-uri afiliate de pe site-ul web

Site-uri, cum ar fi blogurile, interesele consumatorilor și site-uri media tradiționale folosesc adesea link-uri afiliate pentru a face bani din conținutul de pe site-urile lor. Dacă este necesar, acestea adaugă link-uri afiliate la textul articolului. În acest exemplu, link-ul de pe cutie este destinată să trezească interesul comerciantului.

confidenţialitatea datelor

Link-uri afiliate sunt înregistrate ca urmare a unui clic, iar rețeaua oferă în mod fiabil aceste clicuri și informații criptate despre site-ul vândut către vânzător. Mijloacele de proces de criptare care nu există nimic care permite utilizatorului să identifice datele și link-urile afiliate nu colectează date cu caracter personal, cu excepția cazului clientului solicită în mod explicit și intră astfel de informații, cum ar fi sub apă glazurare sau o broșură de Crăciun. Link-ul surprinde adresa IP a computerului utilizat, care indică locația utilizatorului.