News Special

Percheziţii la Mediafax

Poliţiştii efectuează joi 14 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la sediile mai multor societăţi comerciale din domeniul media, precum şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, notează Agerpres.

Conform unor surse judiciare, una dintre societăţile vizate este agenţia Mediafax.

perchezitii

‘Sunt efectuate 14 percheziţii domiciliare care vizează sediile şi punctele de lucru ale societăţilor comerciale implicate, precum şi locuinţele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. La acţiune participă aproape 100 de poliţişti din cadrul unităţilor centrale ale Poliţiei Române’, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti remis joi AGERPRES.

Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

În cauză, procurorii beneficiază de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*