EVERYDAY STORIES Special

Piese vestimentare în trend pe care le găsești doar la second-hand

 Be stylish with…second-hand” continuă… Bloggerița Cristina Tabun ne prezintă în această săptămână alte 4 ținute cu piese vestimentare achiziționate la piețile second-hand din Chișinău.

1. Salopeta

Salopeta este cu siguranță vedeta verii 2015. Sunt în trend și merită să ai și tu câteva modele în garderoba ta. Sunt foarte ușor de purtat și de asortat. Eu am ales una mai vintage cu buline, însă cel mai important este să găsești salopeta cu o croială potrivită pentru silueta ta.

Cristina Tabun

Cristina Tabun

2.Denim

La second găsești mult denim de o calitate foarte bună. Eu am procurat acești pantaloni scurți care inițial erau blugi cu doar 10 lei, i-am scurtat și voilà 🙂 Dacă ești o amatoare de denim la second găsești o gamă variată de articole pentru orice gust.

Cristina Tabun

Cristina Tabun

3. Pălării

Problema pălăriilor la noi e gravă. Nu se găsesc deloc sau sunt foarte scumpe. Eu sunt o norocoasă pentru că aproape mereu găsesc modelul dorit și doar la second 🙂 Prețul variază, dar de cele mai multe ori cirfa este între 20 și 100 lei. Eu le ador pentru că întotdeauna dau un aer boem oricărei ținute. Vă rog nu ezitați să le purtați!

Palarii

Cristina Tabun

4.Geanta

Nu rezist când merg la shopping la second să nu cumpăr vreo geantă. De ceva timp mă atrag modelele cu influențe hippie, deși cândva eram înnebunită după modelele  XXL. Acum le prefer pe cele de tip sac, croșetate și cu franjuri. Pentru mine la second e raiul genților deosebite. Dacă și tu ești pe valul hippie și nu-ți găsești geanta potrivită… acolo e locul tău 🙂

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Autor text: Cristina Tabun

Everyday Journalism.md

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*