NEWS SPECIAL

Poliția de frontieră: „Noi respectăm bunele maniere”

„Noi respectăm bunele maniere”. Este mesajul Poliției de frontieră, care au apărut într-o poză din cadrul campaniei de informare “ABeZe” pentru fiecare”.  

bune maniere

Polițiștii au acceptat să fie parte a campaniei, deoarece, spun aceștia, sunt primele persoane care întîmpină și petrec oamenii la hotarul țării. Ei reprezintă nu doar fața Poliției de Frontieră, dar și a țării, de aceea sunt obligați să fie manierați și amabili.

„Onestitate, corectitudine şi profesionalism sunt valorile fundamentale ale conduitei poliţistului de frontieră. Aceste valori capătă semnificaţii specifice datorită atribuţiilor şi misiunii de răspundere faţă de cerinţele societăţii în măsura scoaterii în evidenţă, încă de la frontieră, a adevăratei imagini a statului de drept şi autenticei democraţii şi civilizaţii din Republica Moldova”, a menționat Daniela Mînzatu, ofiter de presă al Poliției de Frontieră.

Amintim că Centrul de dezvoltare personală „ABeZe” desfășoară, din 15 iunie pînă pe 15 iulie, o campanie de informare despre cursurile predate prin intermediul unor poze speciale. Timp de o lună, ambasadori, interpreţi, politicieni, prezentatori, directori de liceu, actori, jurnalişti, serviciul pompieri, vor fi eroii unei zile.

Centrul de dezvoltare personală „ABeZe” propune cursuri de dezvoltare personală (bune maniere, dicție, pictură, pregătirea copiilor pentru școală, ședințe individuale la psiholog, la logoped) pentru toate categoriile de vîrstă, cu un orar flexibil, de 7 zile din 7.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*