News

PREMIERA Show-ul „Burlacul” începe de mâine la Antena 1

 20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, dar unite de același scop, să-l cucerească pe „Burlacul” Andrei Andrei, intră în competiția pentru cel alături de care își pot petrece restul vieții. Joi, 15 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1 debutează cel de-al V-lea sezon al show-ului „Burlacul”.

Foto Montaj :RADAR DE MEDIA
Foto Montaj :RADAR DE MEDIA

Andrei le cunoaște pe frumoasele femei care râvnesc la inima lui într-un cadru de poveste, Domeniul Manasia, iar pretendentele, ferm convinse că o primă impresie puternică nu se uită niciodată, își scot la înaintare întregul arsenal de seducție. Studente, artiste, femei puternice, cu povești de viață uluitoare speră să își facă o apariție de zile mari și îi pregătesc lui Andrei, pentru prima întâlnire, cadouri care mai de care mai speciale și suprinzătoare.

Andrei declară că, în ceea ce-l privește, femeia ideală trebuie să fie „normală, dar să aibă nebunia ei, caldă, naturală, sinceră”, iar cele 20 de tinere vor avea la dispoziție doar două ore pentru a-l convinge că se pot ridica la nivelul idealului său și că merită să fie luate în călătoria vieții lor, în Portugalia.

Ritualuri de seducție, unele mai discrete, altele de-a dreptul îndrăznețe, replici cu subînțeles, schimburi de priviri și chiar conflicte izbucnite, nimic din toate acestea nu va lipsi din prima ediție din cel de-al V-lea sezon al emisiunii „Burlacul” pentru că, la final, în cadrul ceremoniei trandafirului, doar 10 norocoase vor primi biletul către Portugalia. Care sunt acestea, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*