News Special

Pro TV va lansa un nou show culinar – ”VINE CHEFul”

După succesul MasterChef, Pro TV pregătește lansarea unui nou show culinar. Un clip de promovare care rulează de o săptămână pe canalul din Pache Protopopescu sugerează că postul se pregătește să lanseze o nouă emisiune de cooking, destinată proprietarilor de restaurante, notează paginademedia.ro

vine-cheful

Pro TV a achiziționat formatul Kitchen Nightmares pe care îl va dezvolta sub numele VINE CHEFul. Pro TV SA a depus la finele anului trecut o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) în vederea înregistrării acestei marci. Despre acest subiect a scris, inițial, DailyBusiness.ro.

Emisiunea va fi produsă de Compania germană Constantin Entertainment GmbH angajează oameni pentru sucursala pe care urmează să o deschidă în România.

În toamna anului trecut, compania germană Constantin Entertainment GmbH a anunțat că face angajări în România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Kitchen Nightmares este un format american de reality-show difuzat initial de Fox. Cheful Gordon Ramsay, vedeta show-ului, era invitat de patronii unor restaurante falimentare să le conduca timp de o săptămână afacerea, în incercarea de a o pune din nou pe picioare. Premiera acestui format a avut loc în septembrie 2007. Este de marcat faptul ca acelasi maestru bucatar, Gordon Ramsay, este acum gazda unui alt show de cooking, Hell’s Kitchen, a carui licență a fost preluată în Romania de postul concurent, Antena 1.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*