DIVERTISMENT Special

Recomandare: 4 ținute curajoase de la second-hand

Bloggerița Cristina Tabun continuă să ne surprindă cu lista pieselor vestimentare pe care și le-a cumpărat de la second-hand și apropo, după cum puteți observa și voi, la prețuri foarte mici. În ediția din această săptămână a rubricii Be stylish with…second-hand”, Cristina ne propune alte 4 ținute de vară pe care le puteți găsi la tarabele pieților second. Multă inspirație să aveți!

Pantalonii evazați cu talie înaltă

Foarte multe femei îi apreciază în ținutele străine, dar nu au curajul să-i poarte și zic eu, fac o alegerea rea. Este un model de pantaloni foarte comozi și care datorită croielii au un efect optic de alungire a siluetei. Pantalonii evazați sunt potriviți pentru fetele care au o înălțime sub 1.60 cm. Îi putem purta și asorta ușor cu un top, dar și cu o cămașă nu ar fi greșit.

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Pălăria

Pentru zilele în care ne simțim mai leneșe și nu avem chef să punem pe noi decât o pereche de blugi, atunci ne vin în ajutor accesoriile care mereu înviorează orice ținută. La second-hand găsim accesorii pentru orice gust, începând de la pălării și terminând cu încălțări. Cu ajutorul pălăriei și a gecii cu franjuri am dat ținutei un aer „country”.  Am mai spus-o, vă îndemn să nu vă fie frică să purtați pălării… Nu exista femeie căreia să nu i se potrivească 🙂 Fiți inventive!

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Rochia cămașă

O altă piesă must-have a acestei veri este rochia cămașă. O piesă vestimentară pe care cu siguranță o vei găsi la second. O putem purta într-o singură nuanță sau cu printuri, mai lejeră sau cu talie înaltă. O putem stiliza cu aproape orice accesoriu. Totul depinde doar de locul și eventimentul la care mergem. Farmecul este însă să o putem purta cât mai lejer în zilele în care vrem să ne simțim mai relaxate! 🙂

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Pantalonii

Cu siguranță blugii sunt cei mai preferați panataloni din toate timpurile, avem însă momente când ne dorim altceva și acel „altceva” eu de fiecare dată îl găsesc la second. Pantalonii în dungi i-am găsit cu vreo 10 lei. Erau lungi, largi și păreau de nereadus la viață, dar asta nu este o problema pentru mine când găsesc un lucru care îmi place. La doar  40 lei i-am scurtat la un croitor și așa cu doar 50 lei în total m-am ales cu o pereche nouă de pantaloni 🙂

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Autor Text: Cristina Tabun

Everyday Journalism.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*