Călătorii de vis SPECIAL

Sport în ritm de dans și… zâmbet!

Eu nu fac sport. Tot sportul meu se limitează la niște plimbări rare pe bicicletă. Da, am auzit de nenumărate ori ”Viața înseamnă mișcare”. Zilnic fac 2 km de mers pe jos 😀 Și eu credeam că asta e un fel de ”sport salvator”. Deși nu mă plâng că aș avea kg în plus, după experiența de zilele acestea, am înțeles: E minunat să faci sport…. mai bine zis KANGOO JUMPS!

kango jamps

Nu m-am gândit că… să sari cât mai sus în ritm de dans poate fi atât de distractiv și atât de eficient! 😀 Timp de o oră, am zâmbit și am pus mușchii la încercare alături de câteva jurnaliste și bloggerițe.

kango jamps

Pentru mine contează ambianța și oamenii, iar la Kangoo Jumps antrenorii zâmbesc, te încurajează să te miști continuu, deși ai tendința să faci pauze mici.

kango jamps

 Natalia Colesnic, distribuitor oficial Kangoo Jumps în Moldova a susținut o oră de Kangoo, pe parcursul căreia am executat diferite exerciții de încălzire și stratching, până și o horă pe ghete. Antrenamentul s-a terminat cu o tombolă cu premii din partea companiei Avon. Eu am fost una dintre norocoase 😀 Am plecat acasă și cu un premiu.

kango jamps

So, să zâmbim și să ne ”chinuim”  în ritm de dans.  AHA, și să ajungem cât mai sus!

Sursa: Victoria UNGUREANU

EVERYDAY JOURNALISM.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*