NEWS SPECIAL

Start Realitatea TV! Îi poți urmări în toate reţelele de cablu din ţară // FOTO

Astăzi a fost lansată televiziunea Realitatea TV!

realitatea tv

Realitatea TV va fi o televiziune generalistă, cu tentă informativă şi care va difuza ştiri, talk-show-uri sociale şi politice, investigaţii, documentare, seriale, dar şi o serie de emisiuni culturale şi educative.

Televiziunea va avea 13 jurnale de ştiri pe zi. La ora 17.00 veţi putea urmări un jurnal de ştiri internaţionale,  la ora 19.00 – jurnal de prime time în limba rusă, iar la ora 21.00 – principalul buletin al zilei în limba română.

Echipa Realitatea TV este formată din jurnalişti cu experienţă şi care au activat la principalele instituţii de presă din ţară.

“Neaşteptat pentru mine, am primit peste 300 de CV-uri. Pe unii jurnalişti i-am invitat personal la discuţii, pentru că îi cunoşteam sau ştiam calitatea muncii pe care o fac. Mă bucur că am reuşit să formez echipa din oameni care au lucrat la TV7, Jurnal TV, Prime, Publika TV, Pro TV şi chiar fostul NIT, dar şi din instituţii importante de presă scrisă”, a declarat directorul general Realitatea TV, Dumitru Ţîra.

Realitatea TV va realiza şi o serie de campanii sociale, iar zidul Realitatea din centrul capitalei va deveni o locaţie importantă în desfăşurarea acestora.

La Realitatea TV veţi vedea şi componente de pe site-urile din grupul de presă on-line “Realitatea”, în special Kankan.md, Bani.md şi Golos.md.

Mai multe detalii despre noul post de televiziune vor fi făcute luni, iar începând de marţi, 8 iulie, puteţi face partea din Lumea Realitatea.

Menţionăm că Realitatea TV este parte a grupului de presă “Realitatea”, care s-a lansat pe piaţa din Republica Moldova pe 10 martie 2014.

REALITATEA

realitatea tv

realitatea tv

realitatea

echipa realitatea

Sursa: realitatea.md și topmedia.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*