NEWS SPECIAL

Stela Popa pleacă de la Jurnal TV

După patru ani de activitate la Jurnal TV, Stela Popa, prezentatoarea principalului buletin de știri, intră în concediu prenatal. Astăzi este ultima ediție, înainte de naștere, când Stela va prezenta știrile de la ora 19.00. Acum câteva luni a anunțat în exclusivitate pentru Jurnal.md că în luna mai va aduce pe lume un băiețel, scrie site-ul jurnal.md.

stela popa
„De aproape nouă luni de zile v-am prezentat știrile Jurnal TV în trei. A fost o experiență frumoasă și unică. Mulțumesc pentru asta tuturor colegilor. Mărturisesc că în toți acești patru ani de activitate la Jurnal TV m-am simțit extraordinar în cadrul acestui colectiv minunat. În câteva săptămâni așteptăm cu mare nerăbdare ca familia noastră să se mărească și să împărtășesc cea mai importantă știre din viața mea cu toți telespectatorii. Mă rog lui Dumnezeu să fie într-un ceas bun și să aduc pe lume un băiețel sănătos”, a povestit Stela Popa, aflată în ultima lună de sarcină, pentru Jurnal.md.

Cum a reușit, care sunt planurile de mai departe ale viitoarei mămici și când va reveni la pupitrul știrilor, aflați din emisiunile Jurnal TV.

Sursa: www.jurnal.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*