DIVERTISMENT

Te invităm la primul ”Miss Pistrui 2014„ organizat în Moldova

„Abordăm” pistruii cu o nonșalanță plină de sex-appeal! Pe 10 august, ora 20:00, la SKY BAR o poți cunoaște pe cea mai frumoasă pistruiată din țară! EVERYDAY JOURNALISM organizează în premieră pentru Republica Moldova – Miss Pistrui 2014! Cea mai frumoasă pistruiată va câștiga coronița! Și nu uita – pistruii au devenit cel mai sexy accesoriu!

Miss Pistrui 2014

Regulamentul de participare conține o singură regulă: Să fii frumoasă și, neapărat, extrem de pistruiată!

Concursul e alcătuit din două etape:

1. Casting: 3 august, ora 16:00
2. Data evenimentului: 10 august, ora 20:00
Locație: SKY BAR

”Miss Pistrui 2014” este primul concurs de frumusețe din Moldova cu participarea fetelor pistruiate. Fetele vor defila pe scenă în hainele pictate de creatoarea Irina Madan și în tricourile brandului romanesc, ”Urzeală”. De asemenea, în program va fi un show marca ”Kangoo Jumps Moldova” și multă muzică.

Ideea proiectului îi aparține jurnalistei Victoria Ungureanu, pistruiată și ea. După ce a organizat anul trecut cu succes un ”Pistrui Party”, în acest an Victoria s-a ambiționat mai mult și a decis să continue promovarea acestei tematici – pistruii!

miss_pistrui2014

Premiul mare: O vacanță de 7 nopți pe litoralul din România.

Partenerii evenimentului: Voyage Center PHILIPSKY – TOUR, VIP Magazin, Urzeală, Salonul de frumusețe ”Bahroux”, creatoarea Irina Madan, SANCOS, Gerovital, Kangoo Jumps Moldova, Ylianna Danko, Școala de dicție ”ABeZe”.

Alte premii: O apariție în revista VIP Magazin; Creme ”Gerovital” pentru față pistruiată pentru toate participantele; abonamente la ”Kangoo Jumps”; Bluză ”pistruiată” pictată de Irina Madan, tricouri ”Urzeală”; bijuterii create de Ylianna Danko; vouchere oferite de clinica SANCOS, un curs de dicție oferit de școala ”ABeZe”.

Detalii la numărul de telefon: 0689 03 774 sau 0799 03 774

Parteneri media: KISS FM, #Diez.md, Zugo.md, Vedete.md, Fashionguide.md, PentruEa.md

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*