TOP 3 restaurante unde poți ieși cu copiii sau poți organiza aniversarea de poveste pentru copilul tău// FOTO

Dacă ești părinte, atunci cu siguranță atunci când alegi să ieși în oraș, unul dintre cele mai principale criterii de selecție sunt zonele de distracții pentru copii, pe care le găsești într-un local. Și pentru că problema terenurilor de joacă pentru copii amenjate în localurile din Chișinău rămâne actuală, Everyday Journalism lansează un top 3 localuri, unde îți poți petrece timpul cu familia.

Restaurantul „Mi Piace”

Dacă îți dorești să iai cina în oraș alături de copii, atunci la „Mi Piace” vei putea să te delectezi din bucătăria italiană la terasa restaurantului. În timp ce stai la discuții cu cei dragi, copiii tăi se vor putea distra la zona de joaca special amenajată pentru copii. Ce poate fi mai plăcut decât să îi vezi pe toți ai tăi fericiți în timp ce se relaxează. Terenul de joacă este desosebit, iar copiii sunt în plină siguranță atunci când se distrează. Pentru așa gen de teren de joacă a optat chiar și Obama, fostul Președinte al Americii.

Poate ești în căutare de un local unde să organizezi aniversarea piciului din familie? Atunci află că restaurantul „Mi Piace” oferă un meniu special, dar și surprize pentru copii, cum ar fi un bonus – toți copiii de la petrecere sunt pictați pe față.

Delice d’Ange

Este un local care se află în centrul Chișinăului și de multe ori este destul de aglomarat. Dacă asta nu îți creează un disconfort, atunci la etajul 2 al localului poți organiza petrecerea copilului tău, iar când aceștia se plictisesc, își pot petrece timpul în zona de joacă. Menționăm că este o zonă de joacă mai mult pentru copii cu vârstele cuprinse între 1 an și 5 ani.

Creme de la Creme

Avantajul localului este că la aniversări puteți rezerva întregul etajul 2, unde este și zona de joacă pentru copii, astfel având intimitate. Aici însă lipsește zona de joacă în aer liber. Însă variația de patiserie este una foarte mare pentru petrecerile cu copii.

Nota bene: Topul este realizat de echipa Everyday Journalism