Călătorii de vis SPECIAL Special

TOP EVJ: Cei mai populari jurnaliști moldoveni pe Facebook

Stările și fotografiile lor de pe Facebook adună sute, sau chiar mii de like-uri. Așa este calculată popularitatea pe facebook. Și noi îi urmărim în mediul virtual pe o parte dintre jurnaliștii din Moldova, așa că am decis să vă recomandăm 10 jurnaliști, pe care PROBABIL merită să-i urmărești pe Facebook. Tu decizi și știi ce te interesează. Iată lista:

a1. Alexandru Gurdila, Publika TV

America. Blogging, comentarii dure și mai nou, impresii despre viața din America. Cu puțin timp în urmă, prezentatorul de la Jurnal TV s-a stabilit cu traiul în America împreună cu iubita sa, jurnalista Ana Mardare. De asemenea, acesta a anunțat că va colabora de la distanță cu Publika TV.

2. Cristina Burlacu, Publika TV

bFrumusețe. În fiecare zi îți clătești ochii cu frumusețea ei. Publică fotografii care adună sute de like-uri și comentarii. Cristina nu-și cucerește fanii de pe facebook doar cu aspectul său, dar și promovând reportajele TV, pe care le realizează.

angela gonta3. Angela Gonța (ex Pro TV-istă)

Popularitate pe viață. Deși n-o mai vedem la TV, Angela Gonța rămâne legendă și vedeta televiziunii autohtone. Chiar dacă a devenit mamă și soție, 2 roluri importante și care îți iau timp, Angela continuă să fie activă și … să-și promoveze soțul, policitianul Vlad Filat.

rodica cioranica4. Rodica Ciorănică, VIP Magazin

Editoriale. Scrie cu suflet, redă idei și tendințe actuale. Călătorește și se distreză. Exemplul unei femei puternice care a obținut tot ce și-a dorit de la viață – familie și carieră.

alecu matraguna5. Alecu Mătrăgună, Jurnal TV

Blogging. Nu exagerez dacă spun că este unul dintre cei mai filosofici jurnaliști. Pe blog și pe profilul său de facebook găsești muzică bună, poezie și gânduri siropoase. Ah, da, și multe fotografii care redau iubirea pentru cea care îi este aproape.

cristina evtodii6. Cristina Evtodii, AllLady.md

Fotografii. Multe, multe fotografii. Și mai nou, articole, multe articole. Cristina este printre puținii jurnaliști care a devenit vizibilă aproape oriunde, înainte de a avea diploma de jurnalist. Muncitoare și iubitoare de viață.

valentina bordian7. Valentina Bordian, Publika TV

Înțelepciune. Din articolele de pe blog și stările de pe facebook, îți construiești scheletul unei personalități sensibile și extrem de înțelepte. Valentina își cucerește fanii cu fotografiile unde își are alături soțul și fiica Ilinca.

maia8. Maia Visterniceanu, Realitatea TV

ON-line. Pe internet a devenit populară. A lucrat la un site de știri cunoscut și a știut să-și ”vândă” știrile. Asta face și acum, dar în componența altei echipe. De asemenea, Maia cucerește și adună sute de like-uri la fotografiile unde apare alături de iubitul ei.

gheiceanu9. Cristina Gheiceanu, Pro TV

Pur și simplu… TV. Televiziunea este egalată cu popularitate garantată. Ce găsești pe profilul Cristinei? Selfie-uri cu chipuri zâmbitoare. Ai senzația că această domnișoară trăiește raiul pe pământ. Cel puțin asta spune activitatea de pe facebook. E imposibil să te abții și să nu dai like la …. fotografii care emană atâta feminitate.

 

 

stela dănilă10. Stela Dănilă, TV 7

Charismă.  N-am văzut-o niciodată face to face, dar din ceea ce văd pe facebook, pare o femeie charismatică și puternică. Pe profilul ei găsești fotografii din locurile pe unde a cutreierat.

 

So, când ai probleme, ești trist și nemulțumit de tine, accesează profilurile jurnaliștilor enumerați mai devreme… ridică fruntea sus și spune-ți ”Sunt un luptător!”. Și ei au luptat, și ei suferă, deși nu afișează asta, și ei au probleme, dar știu cum să le depășească.

Succes!

NOTA BENE! Lista este făcută aleatoriu. Nu e vorba de niciun punctaj sau de gradul popularității.

Sursa: Everyday Journalism.md

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*