Călătorii de vis SPECIAL

TOP-ul persoanelor din presă pasionate de muzică! VIDEO

În această vară EVERYDAY JOURNALISM promite că va organiza primul eveniment muzical dedicat jurnaliștilor! Iată de ce astăzi scriem despre jurnaliștii pasionați de muzică. Ei sunt potențialii participanți la competiția muzicală. Să vedem dacă acceptă provocarea.

jurnalisti artisti

Alecu Mătrăgună, Jurnal TV

Prezentatorul de știri e mai mult decât pasionat de muzică. Alecu chiar face muzică, are concerte prin localurile din Chișinău și România, mai multe piese lansate. El este solistul trupei ”Paralela 47” și de câțiva ani participă la Eurovision, selecția națională.

Veronica Ghimp, Publika TV

Și Veronica se poate lăuda cu realizări la capitolul muzică. E absolventa colegiului de muzică ”Ștefan Neaga” și are mai multe piese lansate. Prezentatoarea ne vorbește într-un interviu pentru EVERYDAY JOURNALISM despre pasiunea ei pentru muzică. Click aici.

Flavy DeeJay  face radio de peste 13 ani, iar de 7 ani este DJ Kiss FM.

 Este realizatorul matinalului pentru Party People, program care este difuzat în fiecare seară de la 7.  Până la sfârșitul lunii va lansa o piesă împreună cu o studentă de la Facultatea de Jurnalism.  Despre cine este vorba, vei afla în exclusivitate pe EVERYDAY JOURNALISM.md. 

Rita Ursalovschi, Publika TV

A fost o mare surpriză să aflăm că Rita cântă de la vârsta de 7 ani. Ba mai mult, jurnalista a compus și câteva piese.

Max Oazo, Radio România Chișinău

Foarte puțini cunosc faptul că pe lângă muzică face și radio. Max Oazo, este la butoanele Radio Chișinău.

Dorina Gherganov, Moldova 1

A făcut-o pentru un scop caritabil. Prezentatoarea de știri a cântat alături de cele două fiice.

Dana Oleinic, Pro FM

Deși n-am găsit nicio piesă sau cover publicat în mediul virtual, pe Dana am auzit-o cântând la un party cu prietenii. Aceasta nu doar cântă, dar scrie și versuri.

Evelina Vîrlan, Moldova 1

Prezentatoarea de la ”Ring Star” are lansate mai multe piese. Încă un exemplu al unui om din presă care reușește să facă și muzică, și televiziune.

Alina Dabija, Aquarele FM

Animatoarea de la Aquarelle FM este pasionată de muzică și cântă. Pe lângă radio, Alina mai muncește la un Karaoke din Chișinău așa că, are șansa să țină destul de des microfonul în mână.

Muzica e pe primul loc! Ei sunt cei pe care îi vedem pe micile ecrane sau îi auzim la radio, dar primii pași i-au făcut în muzică. Abia mai târziu i-am văzut în ipostazele unor prezentatori radio sau TV.

El Radu, Radio Moldova

Pentru Radu muzica este o meserie, nu doar o pasiune. Are lansate mai multe piese și videoclipuri.

Nicu Țărnă, Prime TV

Actorie, muzică și televiziune. Solistul trupei ”Gândul Mâței” s-a făcut cunoscut pe piața muzicală și are fanii săi. Abia mai târziu l-am cunoscut și-n ipostaza unui prezentator TV la emisiunea ”100 de moldoveni au zis”.

Adrian Ursu, Prim TV

Deși primele apariții la TV le-a avut în copilărie cântând, mai târziu, după ce a câștigat simpatia publicului autohton, Adrian a avut prima experiență de a modera o emisiune TV. A fost unul dintre prezentatorii emisiunii ”Ring Star” la M1. Acum este unul dintre prezentatorii  show-ului televizat ”Moldova are talent”.

Stela Boțan, Noroc TV

Totul a început cu muzica. Mai târziu, a devenit animatoare la un post de radio, iar acum este prezentatoare  la Noroc TV.

PLECAȚI! Ei fac parte din categoria oamenilor din presă care au plecat peste hotarele țării.

Ana Mardare, Jurnal TV

De ceva timp e plecată în America. Ana și-a etalat talentul și pasiunea pentru muzică la Revelionul organizat de Jurnal TV.

Nata Albot și Andrei Bolocan, Jurnal TV

Au o relație și sunt stabiliți cu traiul în Canada. Și ei sunt pasionați de muzică…

 PS: Căutăm parteneri! Cine își dorește să se implice, ne poate scrie la adresa de e-mail everydayjournalism@gmail.com

 Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.md

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*