DIVERTISMENT

Totul despre concedieri într-un seminar pentru antreprenori, contabili, juriști și specialiști HR

La data de 22 noiembrie sunt invitați să participe la seminarul „Totul despre concedieri” persoanele care au tangențe cu acest domeniu: antreprenori, juriști, contabili, specialiști HR și profesioniști care sunt sau urmează a fi implicați nemijlocit în procedura de reorganizare a întreprinderilor, inclusiv și cele de stat. Trainera este Pelaghia Stegari – juristă, HR Manageră cu experienţă practică de peste 15 ani, expertă in auditul circuitului documentar legat de evidența personalului, formatoare (business traineră) din 2013, mentoră certificată.

La seminar veți afla despre ultimele modificări introduse în Codul Muncii care au detalizat și extins lista temeiurilor de concediere prevăzute în art.86 din Codul Muncii al Republicii Moldova.

În cadrul seminarului practic veți obține:
✅ recomandări și sfaturi practice despre cum să documentați la timp și corect situațiile care apar pe parcursul activității și care pot servi drept temei pentru a se încadra în prevederile art. 86 din Codul Muncii al RM
✅ informația, cunoștințele și expertiza livrată vă vor ajuta să minimizați riscurile apariției conflictelor și în final a litigiilor de muncă
✅ diploma de participare

”Este un domeniu destul de delicată, deoarece implică aspectul emoțional-psihologic al tuturor celor implicați în aceste procese. Din acest motiv pregătirea către ultimul interviu cu cei concediați este unul foarte important”, spune trainera seminarului.

Puteți afla mai multe detalii despre seminar accesând acest link: https://goo.gl/Doo3nh
Pentru participare, completați formularul aici: https://goo.gl/JSNfRS

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*