DIVERTISMENT NEWS News

Trăiește viața în roz alături de Avon

Avon Moldova organizează duminica, 21 septembrie în Scuarul Catedralei din Chișinău, începând cu ora 13.00 evenimentul social „Trăiește viața în roz”, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi de Avon vor acorda asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: jocuri, competiţii pentru copii și părinţi, atelier de handmade şi multe alte surprize roz.

avon

Evenimentul se va încheia cu un concert susținut de artiștii autohtoni – Maxim Zavidia, Samir Loghin, Afina Madoean, El Radu și câștigătorii Românii au talent” Brio Sonores.

„Compania Avon contribuie activ la starea sănătății femeilor din Moldova, promovând activ campaniile sociale. În ajunul Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân vrem să îndemnăm femeile să facă controlul la timp și de a avea grijă de sănătatea sa. Invităm pe toți să participe la evenimentul , deoarece vor avea ocazia să discute cu medici și psihologi, dar și să contribuie la strângerea de fonduri pentru a ajuta femeile care luptă.”, a precizat Roxana Popescu, Director Avon Cosmetics Moldova.

„Niciodată nu am fost indiferenți față de evenimente caritabile și mereu am susținut faptele nobile! Cancerul la sân este o problema foarte răspândita în Republica Moldova. Pentru a face minuni și a ajuta femeilor să se facă bine, trebuie să ne unim eforturile! Vă așteptăm la eveniment” – au declarat artiștii din Brio Sonores.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*