JOURNALISM SPECIAL

Trei premii în zece zile

Stela Botez cucereste publicul din România nu doar prin folclorul din Codrii Tigheciului, ci si prin romanțe. Interpreta a obtinut inca trei premii importante la alte trei concursuri desfasurate in perioada 1 – 10 noiembrie anul curent in orasele Baia Mare, Zlatna si Ocna Mures.

Astfel, la Festivalul National de Folclor „Mures, pe marginea ta” din Ocna Mures, judetul Alba, reprezentanta Republicii Moldova a obtinut Premiul 2 cu doina „Uite-te lume la mine” si cantecul de dragoste „Mai Ionel, cand ai pleca”.

Inca un Premiu 2 i-a revenit Stelei la Festivalul National de Romante „Poveste de toamna” din Baia Mare, judetul Maramures, unde a interpretat romantele „Car frumos cu patru boi” si „Smaranda”.

stela b

Culminatia succesului Stelei Botez a fost Festivalul National de interpretare a romantei „Te-astept pe acelasi drum” in memoriam Valer Ponoran din Zlatna, judetul Alba. Aici Stela a cucerit publicul si juriul, precum si instrumentistii care au acompaniat-o in frunte cu maestrul Ovidiu Bartes, prin stralucirea si naturaletea cu care a interpretat romantele „Car frumos cu patru boi” si „Smaranda”.

Stela a devenit castigatoarea Marelui Trofeu. „Am trait clipe de neuitat la Zlatna, nici nu m-am asteptat ca eu, basarabeanca fiind, sa iau marele premiu. Acest Trofeu pentru mine este cel mai important premiu de pina acum si ma simt onorata sa-l am in portofoliul meu artistic. Totodata, acest concurs mi-a adus bucuria de a canta pe aceeasi scena cu maestrul Ovidiu Bartes, un virtuos violonist si un om cu suflet mare!”, ne-a spus interpreta, Stela Botez.

Stela Botez a participat pentru prima oara la un concurs de romante si pentru ea a fost o descoperire faptul ca stie sa cante romanta autentica romaneasca.

stela botez

Comments are closed.