INTERVIEWS SPECIAL

Un nou proiect online – ”Din dragoste pentru artă”

Cu aproape o lună în urmă a văzut lumina zilei o revistă virtuală al cărei subiect principal îl constituie arta și cultura românească și reprezentanții ei. Răspunzătoare pentru inițiativă și rezultatul scris sunt Liliana Negoi și Raluca Ioana Chipriade, cu cea de-a doua mândrindu-ne și noi ca făcând parte din colectivul editorial al website-ului Everyday Journalism.

LDupă cum spun și autoarele, în propria lor prezentare, „Din dragoste pentru artă” s-a născut dintr-un impuls de a sprijini arta şi artiştii români, indiferent de câmpul în care activează, mai ales pe cei aflaţi la început şi care au nevoie de oameni care să aibă încredere în ei şi în ceea ce fac.

Ce își propune e-zine-ul în cauză? Să ofere un boost de interes cititorilor, atât față de persoanele, evenimentele, situațiile sau lucrările ralucaprezentate, cât și față de ideea de artă și cultură românească în general. Altfel spus, să infiltreze în inimile românilor o nouă undă de mândrie și respect pentru cei care ne reprezintă în acest domeniu al artei și culturii, și pentru felul în care aceștia o fac. Fără a încerca să atingă un anume tipar de cititor, revista se adresează oricui are un interes cât de mic față de domeniul ei în general, plecând de la ideea că dragostea de artă nu ține cont de niciun fel de circumstanță pentru a se manifesta.

Prin prezentările, interviurile, articolele și imaginile publicate pe pagina dindragostepentruarta.wordpress.com,  Raluca și Liliana încearcă să promoveze artiști români care au descoperit cotloane ale frumosului în direcții mai mult sau mai puțin obișnuite și care merită atenția și admirația celor din jur, și vă așteaptă cu mare drag să vă plecați ochii asupra acestora și să vă bucurați inima și sufletul cu roadele talentului acestor oameni minunați.

Puteți deveni un cititor fidel accesând pe pagina de Facebook cu numele Din dragoste pentru artă.

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.COM

Autor: Victoria UNGUREANU

Comments are closed.