News Special

”Voice of Journalism” și-a desemnat câștigătorul! FOTO

Voice of Journalism

Câștigătoarea primei ediții ”Voice of Journalism” este prezentatoarea de la Jurnal TV, Ana Danilescu. Jurnalista s-a ales cu premiul mare, o vacanță pentru 2 persoane în Grecia oferită de Voyage Center “PHILIPSKY TOUR”. Primul show muzical cu participare jurnaliștilor a fost organizat de site-ul Everyday Journalism în parteneriat cu Orange Moldova.

Voice of Journalism

”Voice of Journalism este proiectul care mi-a dat aripi și totodata un imbold pentru a-mi urma visul. Chiar dacă am renunțat la ideea de a reveni pe scenă, acum îmi doresc asta mai mult ca niciodată. Despre faptul că mai cânt uneori la diverse evenimente sau că am fost candva solista unei formații, cunosc mai puțini. Iar titlul de Voice of Journalism mi-a redescoperit această pasiune, una pe care de azi înainte o voi urma cu mult curaj și mândrie” a spus câștigătoarea titlului, Ana Danilescu.

Voice of Journalism

Concurenții au cântat LIVE în fața publicului în mare parte format din jurnaliști și în fața juriului care a luat decizia cui să-i ofere titlul ”Voice of Journalism”. Juriul a fost format din : Marcel Roșca – profesorul jurnaliștilor în studio; Alex Filipski – director agenție de turism și interpretele Felicia Dunaf și Dana Markitan au decis cine sunt deținătorii primelor locuri. Astfel, locul III a fost obținut de Natalia Mogîldea – producător Realitatea TV și locul II – Diana Cojocari – reporter Prime TV.

Voice of Journalism

Voice of Journalism

9 jurnaliști de la diverse instituții media au acceptat să facă parte din primul proiect muzical al jurnaliștilor din Moldova. În rezultat, au trăit experiența de a cânta într-un studiou muzical și de a interpreta piesa preferată în fața publicului. Cei prezenți au rămas impresionați de show și de curajul jurnaliștilor.

Organizatorii evenimentului Everyday Journlism.md în parteneriat cu Orange Moldova au oferit trofeul evenimentului ”Voice of Journalism” tuturor participanților. Mai mult, cei 9 jurnaliști s-au ales cu vouchere de la partenerii evenimentului: Clinica stomatologică ”Ursu Dent”, magazinul de haine ”My London Shop”, Medpark, Kangoo Club Moldova, Cosmetica naturală ”Antos”, vin de la Chateau Vartely, Fotocărți și Albume Premium de la MyPhotoBook.md, vochere de la Hotelul Radisson Blu Leogrand, cărți oferite de libraria online Bestseller.md și flori de la Flowers Boutique Orchid.

Mulțumim partenerilor media:  Kiss FM, Allfun.md, Zugo.md, Diez.md, Kankan.md, Shok.md

Voice of Journalism

Voice of Journalism

Voice of Journalism

Voice of Journalism

”Promit să continuu să lansez proiecte dedicate jurnaliștilor care ne vor ajuta să-i redescoperim, să-i vedem altfel, ce pasiuni au și ce vise. Sunt fericită că datorită acestui proiect am cunoscut oameni deosebiți, am câștigat prieteni noi și am prins mai mult curaj pentru a continua să organizez evenimente unice pentru Moldova”, a declarat organizatoarea evenimentului, Victoria Ungureanu.

Voice of Journalism

”Voice of Journalism” este la prima ediție. Organizatorii promit că va fi și a doua ediție a proiectului, din motiv că au avut foarte multe solicitări de participare din partea jurnaliștilor.

Voice of Journalism

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*