Călătorii de vis SPECIAL

Vreau nopți albe… Everyday Journalism revine!

Everyday journalism relansare

Sunt lucruri la care nu vrei să renunți, chiar dacă uneori întâmpini impedimente. Impediementul meu a fost timpul. În această perioadă am cunoscut și am reîntâlnit mulți oameni, printre ei erau și cititorii Everyday Journalism. Acești oameni nu mă întrebau, de exemplu, cum îmi mai merge, cum mă simt, întrebări model, ci întrebau: ”Ce mai face Everyday Journalism?”. Această întrebare mi-a dat puteri să revin la acest proiect.

Nu va fi ușor. În prezent sunt angajată la postul Radio Chișinău, aici am proiecte și responsabilități. Da, sunt conștientă, nopțile mele vor fi albe. Am trăit așa momente în primele luni de la lansarea site-ului, dar a fost o investiție conștientă și foarte plăcută. Ba mai mult, una destul de productivă. Atunci când oamenii încep să te perceapă ca o sursă bună de informare din domeniul jurnalismului și primul site dedicat jurnaliștilor, tu găsești forțe. Și eu, împreună cu echipa mea, vom găsi forțe și entuziasm, și de această dată.

Noutăți?

În spatele acestui proiect suntem aceeași oameni, dar pe un alt site. Aceleași informații, dar cu desing nou. Aceeași calitate, dar și cu proiecte noi. Care sunt acestea? Vei citi articole fashion despre jurnaliștii din Moldova, o rubrică realizată în parteneriat cu site-ul Fashion Guide.md. Vei citi articole și interviuri despre oamenii și evenimentele din Moldova și România. De asemenea, vei citi articole scrise de jurnaliștii, care pe lângă meseria pe care o practică, administrează un blog și sunt pasionați de scris. O altă rubrică, pe care ne-o dorim este și cea dedicată PR-ului. La rubrica ”Blog de media” vom distribui și informații ”picante”, dar documentate și confirmate de sursele vizate.

Nu vom renunța la rubrica ” în fiecare zi oameni” pentru că ei sunt oglinda societății și pot fi modelele noii generații. Ne place și vrem să încurajăm în continuare oamenii ambițioși, creativi și talentați. Tot aici vei citi noutățile din presa autohtonă, din România și din lume. Aici, învățăm să fim jurnaliștii de mâine, mai profesioniști decât suntem astăzi.

Evenimente

După prima experiență de a organiza un eveniment dedicat pistruiaților, dar și după organizarea evenimentului ”FASHION JOURNALISM”, am în agendă notate și alte idei de evenimente dedicate jurnaliștilor. De asemenea, cei care își doresc să le fim alături, să-i susținem în procesul organizării evenimentului, dar și la promovarea acestuia, ne pot contacta. Deschidem ușa tuturor… rămân în preajma noastră doar cei mai ambițioși.

Te invit să descoperi în fiecare zi presa din toată lumea și să-i dai o notă.

Cu drag de voi,

Victoria UNGUREANU

fondatorul site-ului Everyday Journalism

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*