News Special

WizIT – aplicație utilă pentru jurnaliștii din Republica Moldova

wizitA fost lansată în premieră  pentru Republica Moldova o aplicație care oferă acces rapid la noutăți, numere de telefoane utile, evenimente și informații despre locațiile din Moldova. WizIT este aplicația utilă pentru jurnaliștii care își doresc,  să obțină la un click distanță numerele de telefoane, site-urile și informațiile despre cele mai importante instituții de stat din Moldova, precum și evenimentele care urmează să fie organizate în Moldova.

Știm care este ritmul de lucru al unui jurnalist, mai ales a unui reporter mereu grăbit, de aceea vă recomandăm aplicația WizIT – o bază de date cu cele mai importante informații pentru cei care își prețuiesc timpul.

Anunțăm că Everyday Journalism.md a devenit partenerul aplicație și că de acum încolo veți putea citi toate articolele noastre direct de pe aplicația WizIT! Ne găsești pe lista de site-uri, pagina ”Diverse”.

De asemenea, WizIT este o aplicație inovativă și exclusivă care va reprezenta ghidul perfect în shopping, distracții și servicii pentru utilizatorii de smartphoane din Moldova.

wizitWizit este o aplicație pe care o poți instala  gratuit pe telefonul sau tableta ta.

Testează AICI aplicația!

Și tu poți fi partenerul WizIT:

  • WizIT reprezintă o unealtă unică și eficientă de promovare și atragere a noilor clienți
  • Platformă inovativă care asigură nu doar plasarea informației, dar și contact direct cu clienții
  • Prezență și acces la un număr impresionant de utilizatori, care crește dinamic odată cu noile tehnologii

 Sursa: Everyday Journalism.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*